Menu
Menu

Carrera

alle skibrillen van Carrera

Carrera is opgericht in 1956 in Oostenrijk en is tot de dag van vandaag een enorm geliefd merk onder de sport en outdoorliefhebbers. De producten van Carrera staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, innovatie, sprekende designs en veiligheid. Ook zijn de producten onder de sterren enorm populair, met name de zonnebrillen. Alle producten van Carrera hebben een sportieve twist in hun design. Met een Carrera skibril of Carrera skihlem zult u altijd verzekerd zijn van jarenlang plezier dankzij de hoge kwaliteit. Het merk blijft tegenwoordig innoveren en houdt zich druk bezig met hun toekomstvisie.

Carrera Wintersport

Carrera is een merk dat vooral gericht is op de sport accessoires. Denk hierbij aan de wielrenner sport waar je het merk Carrera vaak voorbij ziet komen, zoals zonnebrillen, skibrillen en helmen. De producten van Carrera worden door heel veel sporters ter wereld gebruikt én geprezen vanwege de betrouwbare kwaliteit. U kunt aan de linkerzijde van de website uw specifieke wensen en behoeften selecteren voor de artikelen van Carrera.

Carrera skihelm

Hoewel Carrera met name bekend staat om haar sportbrillen van hoogwaardige kwaliteit, heeft het merk ook een aantal skihelmen in haar collectie opgenomen die zeker niet mogen ontbreken in uw wintersportuitrusting. Een Carrera skihelm is voorzien van een stevige constructie met zachte binnenvoering. Zo wordt uw hoofd goed beschermd, maar heeft de skihelm evengoed een comfortabele, warme pasvorm. De skihelmen van Carrera zijn bovendien verstelbaar, zodat u deze netjes aan kunt laten sluiten op uw hoofd.

Carrera skibril

De skibrillen van Carrera worden ontwikkeld in samenwerking met verschillende topatleten, om zo de allerhoogste kwaliteit te kunnen garanderen. De skibrillen van Carrera kenmerken zich door de goede pasvorm. Of u de Carrera skibril nou met of zonder helm of over een bril draagt, deze zal altijd netjes aansluiten op het gezicht. Carrera maakt daarnaast gebruik van diverse lenzen die uw ogen optimaal beschermen tegen de felle zonnestralen en die zorgen voor een helder zicht bij wisselende weersomstandigheden.