Menu
Menu
Type Product
Geschikt voor
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Champion

Champion is al meer dan 100 jaar een grote speler op het gebied van sportkleding. Bij Champion staat kwaliteit hoog in het vaandel en dit is ook direct terug te zien in de hoogwaardige materialen en innovatieve weeftechnieken die zij gebruiken in hun kleding. De kleding is functioneel en ondertussen ook erg stijlvol waardoor u altijd goed voor de dag komt. Heeft u al een fijne trui, heerlijke joggingbroek of een mooi T-shirt gevonden in de collectie?

Champion Dames

Het Amerikaanse merk Champion is wereldwijd bekend en bestaat al meer dan 100 jaar. Bij Outdoorsupply bieden we een damescollectie aan die bestaat uit shirts, trainingsbroeken en truien in verschillende kleuren en modellen. De kleding van Champion zit ideaal en kan gedragen worden voor, na of tijdens het sporten. Naast dat de kleding fijn zit ziet het er ook nog eens hip en sportief uit. De kleding is van hoogwaardige kwaliteit, waardoor u er langdurig plezier van kan hebben.

Champion Heren

Bij Outdoorsupply bieden we een breed assortiment aan kleding van het merk Champion. Dit Amerikaanse merk is al meer dan 100 jaar geleden opgericht en is wereldwijd bekend. Wij bieden een herencollectie aan die bestaat uit trainingsbroeken, t-shirts en truien. De kleding van Champion kunnen voor verschillende gelegenheden gedragen worden. Zo kunt u de kleding dragen tijdens het sporten, maar ook naar uw werk of school bijvoorbeeld voor een casual look. De kleding is van hoogwaardige kwaliteit, waardoor u verzekerd bent van langdurig plezier.

Champion hoodie

De hoodies van Champion zijn ideaal om tijdens uw dagelijkse work-out of tijdens een warming-up aan te hebben. De hoodies zijn ontwikkeld om u warm te houden tussen wedstrijden of om te dragen als fashion item. De tijdloze designs en hoogstaande kwaliteit zorgen ervoor dat u jarenlang kunt genieten van uw hoodie.