Menu
Menu
-
-
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Soort jas
Serie
Eigenschappen
Maat
Kenmerken
Activiteit
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Colmar jas

Colmar jas

Het Italiaanse bedrijf Colmar staat als sinds 1923 bekend om duurzame en authentieke kleding, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan. Dit ziet u terug in de Colmar jassen. Door de continue ontwikkeling bij Colmar zijn de jassen functioneel en zorgen de jassen ook voor een lange levensduur. Zoekt u dus een jas voor een bepaald seizoen of activiteit, dan zit u bij Colmar jassen op de juiste plek!

Colmar jas heren

Colmar jassen stonden bekend om een warme binnenkant, dit kwam door het gebruik van ganzendons, en een waterdichte buitenkant. Dit vindt u terug in de huidige jassen van Colmar. Heren jassen zijn hierbij niet weg te denken. Colmar begon met het maken van jassen voor heren en is hiermee succesvol geweest. De jassen worden door atleten getest en iedere stof die wordt gebruikt wordt getest in windtunnels. Met een Colmar jas voor heren bent u dus verzekerd van een top jas!


Colmar jas dames

Colmar is de eerste keuze voor modeliefhebbers binnen en buiten de sportwereld. Dat ziet u terug in de Colmar jassen voor dames. De jassen zijn modieus, functioneel, comfortabel en sportief. De dames jassen van Colmar kunt u zonder probleem combineren met uw outfits. Colmar heeft verschillende modellen in diverse kleuren, er zit dus altijd de jas voor u bij!


Colmar winterjas

Colmar is een merk dat bekend staat om hun winterjassen. Doordat Colmar altijd innoveert zijn ze vaak een stap voor de concurrentie. In 1952 is een winterjas van Colmar tijdens de olympische winterspelen gedragen en tot 1970 heeft deze jas de markt gedomineerd. Vanaf dat moment zijn de jassen van Colmar alleen maar verbeterd en dat ziet u terug in de winterjassen van Colmar. Het doel van Colmar is om de jassen zo functioneel en modieus te maken.