Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Hoogte
Prijs
Levertijd
Korting

DachsteinAl sinds 1925 is Dachstein gespecialiseerd in het ontwikkelen van wandelschoenen gericht op de outdoor lifestyle. Het Oostenrijkse bedrijf maakt schoenen voor het wandelen in berggebieden en voor het wandelen in stedelijke omgevingen. De lijn tussen outdoor schoenen en vrije tijd schoenen wordt steeds kleiner, Dachstein combineert daarom traditionele en moderne materialen voor de perfecte wandelschoen. Bij Dachstein bent u aan het juiste adres voor elke wandeling.

Dachstein schoenen

De wandelschoenen van Dachstein zijn geschikt voor wandelingen in de bergen en in stedelijke omgevingen, voor zowel de beginner als de gevorderde wandelaar. Dachstein is een Oostenrijks bedrijf dat al sinds 1925 wandelschoenen produceert. Zij maken schoenen voor iedereen die geniet van de outdoor lifestyle. Op Outdoorsupply vindt u het assortiment wandelschoenen van Dachstein. De wandelschoenen zijn verkrijgbaar voor dames en heren, in verschillende kleuren, maten en prijzen.

Dachstein wandelschoenen

Het Oostenrijkse merk Dachstein maakt de meest fijne wandelschoenen. Deze schoenen kunnen gedragen worden door zowel dames als heren. Het merk maakt namelijk schoenen voor iedereen die van wandelen houdt. Het maakt dan ook niet uit of u beginnend of gevorderd bent. De wandelschoenen zijn gemaakt met de beste materialen en zijn voorzien van een hoge kwaliteit. Daarnaast hebben de schoenen een goed voetbed en bieden veel comfort aan tijdens een lange wandeling. Met de wandelschoenen van Dachstein kunt u goed voorbereid op avontuur.