Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Dynafit

Dynafit is het merk van sporters, voor sporters. Ze streven ernaar om duursporters in de bergen van top tot teen uit te rusten met de meest efficiënte en betrouwbare uitrusting. Ze proberen altijd de grenzen te verleggen en doen dit met passie en absolute toewijding waarbij er rekening wordt gehouden met mens, dier en milieu. Het resultaat is een prachtig assortiment met producten voor bergbeklimmen, skitochten, fietsen en trailrunning. Bekijk hieronder ons assortiment van Dynafit.

Dynafit Alpine

Zoekt u naar producten voor trailrunning en bergbeklimming? Dan bent u hier aan het juiste adres! De Alpine collectie van Dynafit bestaat uit producten die speciaal ontworpen zijn voor trailrunning en bergbeklimmen. Ze zijn licht van gewicht en hebben een hoog ademend vermogen met sneldrogende eigenschappen. Zo kunt u zelfs de meest veeleisende runs en beklimmingen in comfort aan. Ga voor kwaliteit en comfort met Dynafit. Ook voor andere series, zoals de populaire Transalper serie, zit u goed bij Dynafit op Outdoorsupply. De meest populaire series kunt u altijd in de filter vinden!

Dynafit Schoenen

In het assortiment van Dynafit kunt u schoenen vinden voor verschillende activiteiten. Zowel de wandel-, trail en hardloopschoenen zijn van een hoge kwaliteit, waardoor het u precies geeft wat u nodig heeft tijdens de activiteit. Ook voor de kleding, zoals een (hardloop) shirt, (sport) broek of vest zit u goed bij Dynafit. Kortom, start uw activiteit met een goede voorbereiding, start uw activiteit met Dynafit!