Menu
Menu
-
Type Product
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd

Gerber

alle producten van Gerber

Gerber is een toonaangevend merk, dit komt omdat Gerber kwaliteitsmaterialen combineert met innovatief design. Op deze manier weet Gerber een combinatie te laten ontstaan voornamelijk messen, maar ook zaklampen die levenslang mee gaan. Al meer dan 70 jaar maakt Gerber professionele messen en is dus een bekende naam in de messenwereld. Omdat Gerber zich focust op de echte survival fanaat, is het merk zich naast messen ook op zaklampen en andere survival accessoires gaan richten. Hier op Outdoorsupply vindt u het aanbod van Gerber. Door op onderstaande afbeeldingen te klikken kunt u meer informatie vinden over het betreffende product of het product aan uw winkelwagen toevoegen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze gerust stellen aan onze klantenservice.

Gerber messen

Gerber combineert kwaliteitsmaterialen met vooruitstrevend design, waardoor een uitzonderlijke combinatie ontstaat met messen die levenslang kunnen functioneren. Meer dan 70 jaar al maakt Gerber professionele messen en is dus een gevestigde naam in de messenwereld. Het merk is vooral gericht op het ontwikkelen van uitrusting die te maken heeft met jagen, survival en vissen. Hierboven vindt u een groot assortiment uit de Gerber collectie. Neem gerust een kijkje en de klantenservice staat voor u klaar wanneer u vragen heeft.

Gerber multitool

Al meer dan 70 jaar maakt Gerber innoverende producten die onmisbaar zijn tijdens het jagen, vissen en survivallen. Zo heeft Gerber ook prachtige multitools die zeer handig in gebruik zijn op verschillende vlakken. De multitools zijn ieder voorzien van verschillende functies, zoals bijvoorbeeld een draadknipper en flesopener. Bij Gerber staat kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel. Op Outdoorsupply bieden wij u graag de ruime collectie van Gerber aan.