Menu
Menu
Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Hatland

Hatland

Bent u opzoek naar een prachtige hoed of pet voor komende zomer? Dan zijn de items van Hatland wellicht perfect voor u. Dit mooie merk heeft namelijk een uitgebreide collectie met daarin hoeden en petten voor zowel mannen als vrouwen. Al sinds 1992 maakt dit prachtige merk de meest beeldige items die voorzien zijn van een zeer goede kwaliteit. Op Outdoorsupply helpen wij u graag de perfecte hoed of pet te vinden.

Hatland pet

De petten van het prachtige merk Hatland mogen zeker niet ontbreken in uw kast komende zomer. Met een fijne pet gaat u goed voorbereid de natuur in zonder problemen te ervaren. Hatland heeft een uitgebreide collectie aan petten voor zowel vrouwen als mannen. Daarnaast is er keus uit verschillende kleuren en uitvoeringen, hierdoor zit de perfecte pet er voor u altijd bij! Gaat u voor een stijlvolle zwarte pet? Of kiest u toch liever voor een opvallende rode pet?

Hatland hoed

Met een schitterende hoed van het merk Hatland haalt u stijl en comfort in huis. Deze hoeden zijn namelijk ieder voorzien van een fantastische kwaliteit. De hoeden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Hierdoor zit de perfecte hoed er voor u altijd bij! Daarnaast hebben de hoeden van Hatland een fijne pasvorm tijdens het dragen. Met welke Hatland hoed gaat u binnenkort de deur uit?