Menu
Menu

Welke Igloo koelbox moet ik kiezen?

Wat past het beste bij u?

Koelbox

Een koelbox is de beste keuze als u graag de gehele dag door wilt genieten van verse hapjes en drankjes. Igloo biedt verschillende koelboxen aan. Welke het beste bij u past is afhankelijk van uw wensen en behoeften. Voor iedere activiteit is er wel een bijpassende Igloo koelbox. De koelboxen van Igloo verschillen voornamelijk op het gebied van afmeting en kleur. Wel hebben de koelboxen van Igloo één ding gemeen, namelijk de kwaliteit. Er wordt hoogwaardig isolatiemateriaal gebruikt in de wanden en de deksel om zo deze hoogwaardige kwaliteit te kunnen bieden.

Koeltas

Een koeltas is zeer geschikt voor tijdens een uitstapje, bijvoorbeeld naar de speeltuin. Een koeltas is namelijk erg handig en praktisch in gebruik, doordat deze is voorzien van een handige draagriem. Het hoogwaardige isolatiemateriaal maakt het mogelijk om minimaal twee dagen ijs te bewaren in een koeltas. Uw drankjes en hapjes blijven wel minder lang koel dan in een koelbox. Erg handig zijn de opbergvakjes die verwerkt zijn in het design van de koeltas, voor bijvoorbeeld uw sleutels. Een koeltas is zeer licht van gewicht en daardoor eenvoudig om te vervoeren

Verschil tussen actieve en passieve koelbox

Passieve koelbox

De meest gekochte koelbox is de passieve koelbox. De passieve koelbox is namelijk zeer geschikt voor het koelen van dranken en etenswaren. Een passieve koelbox werkt niet op elektriciteit en wordt dus vaak gebruikt in combinatie met ijs of koelelementen, om zo een koude temperatuur te behouden. Dankzij de hoogwaardige dikke laag isolatiemateriaal blijft de koelbox goed koud. De passieve koelbox kenmerkt zich door het gemak, hierdoor is deze koelbox zeer geschikt voor buitenactiviteiten.

Actieve koelbox

Het grootste verschil tussen de passieve en actieve koelbox, is dat de actieve koelbox wel werkt op elektriciteit. De actieve koelbox kan vergeleken worden met een koelkast. Vooral voor vakantiegangers die met de auto of boot reizen is de actieve koelbox ideaal, zo kunnen etenswaren en drankjes namelijk de hele reis koel gehouden worden. Daarnaast is de actieve koelbox zeer geschikt voor vrachtwagenchauffeurs. Een actieve koelbox kan zowel aangesloten worden op een 12v-aansluiting als op de netstroom, ideaal voor zowel thuis als onderweg.

Uit welke typen koelboxen kunt u kiezen?

Kleine koelbox

De kleine koelbox van Igloo is perfect voor op uw werk en tijdens de lunch. Deze koelbox is namelijk zeer geschikt om eten en drinken in te bewaren. Daarnaast is de kleine koelbox erg praktisch in gebruik en tevens licht van gewicht. Uiteraard kunt u rekenen op een uitstekend koelvermogen, dankzij de 3-dubbele isolatie. De kleine koelbox is ideaal voor onderweg, op reis of voor medische doeleinden.

Grote koelbox

De grote koelbox van Igloo is de perfecte keuze als u graag langdurig grote of meerdere producten wilt koelen. Met ijs erin kan de grote koelbox tot wel vijf dagen koel blijven. Dankzij de speciale UV bescherming verkleurt de grote koelbox niet na langdurige blootstelling aan de zon. De grote koelbox is gemaakt van licht Polyethyleen en daardoor gemakkelijk te vervoeren. Dankzij het grote formaat is de grote koelbox ideaal voor op de camping, boot of horeca.

Koelbox op wielen

Een koelbox op wielen is ideaal voor het vervoeren van uw favoriete drankjes en hapjes. Door de robuuste wieltjes is elk terrein eenvoudig begaanbaar. De koelbox op wielen kenmerkt zich door het stevige handvat en het hoogwaardige isolatiemateriaal. Daarnaast is een koelbox op wielen eenvoudig op te bergen en te stapelen. De aftapplug in de koelbox op wielen zorgt ervoor dat gesmolten ijs gemakkelijk de koelbox kan verlaten. De koelbox op wielen is zelfs te gebruiken als extra zitje. Geniet de gehele dag door van een verfrissend drankje of maaltijd met een koelbox op wielen.

Elektrische koelboxen

Een elektrische koelbox, ook wel een actieve koelbox genoemd, werkt op elektriciteit. Een aantal van de elektrische koelboxen kan zelfs zowel koelen als verwarmen. De elektrische koelbox van Igloo staat bekend om de geruisloze motor. In een elektrische koelbox worden flessen net zo snel gekoeld als blikjes. De 12V-sigarettenplug maakt de elektrische koelbox zeer geschikt voor onderweg. De elektrische koelbox is eenvoudig mee te nemen dankzij de draaghendel. Geniet gedurende uw gehele reis met de auto, vrachtwagen of bus van gekoelde drankjes en etenswaren.

Meest verkochte koelboxen