Leatherman

alle producten van Leatherman

Leatherman is een Amerikaans merk dat is opgericht in 1983. Het merk richt zich op het produceren van multitool zakmessen van erghoge kwaliteit. Omdat het bedrijf zo overtuigd is van de kwaliteit van de multitool biedt het u maar liefst 25 jaar garantie. Een multitool van Leatherman kan voor allerlei verschillende doeleinden worden gebruikt, omdat de multitools beschikken over veel verschillende functies. De vele functies geven u dus altijd een oplossing als u een probleem tegen komt, vandaar dat het nooit een overbodige luxe isom een multitool zakmes in bezit te hebben.

19 artikelen 1 - 19 van 19

Er komen geen producten overeen met de selectie.

19 artikelen 1 - 19 van 19

Leatherman zakmessen

Het bedrijf Leatherman produceert multitool zakmessen van erg hoge kwaliteit. Het bedrijf dat is opgericht in 1983 is zo overtuigd van de kwaliteit van de zakmessen dat u maar liefst 25 jaar garantie op de producten van Leatherman krijgt, omdat deze zo sterk zijn. Er zijn verschillende redenen waarom iemand in het bezit kan zijn van een Leatherman multitool zakmes, omdat deze geschikt zijn voor vele doeleinden. De vele functies zorgen ervoor dat u op iedere situatie bent voorbereid en het nooit een overbodige luxe is om een multitool zakmes op zak te hebben.

Leatherman Skeletool

De Skeletool van Leatherman is een handige multitool met wel zeven functies, waaronder een kabelstripper, flesopener, kabelkniptang en kartelmes. De tool is volledig gemaakt van roestvrij staal en is handig mee te nemen in bijvoorbeeld uw jaszak. Deze tool van hoge kwaliteit gaat tot wel jarenlang mee!


Leatherman Sidekick

De Sidekick is een functionele multi tool, voorzien van 14 functies. Zo is de Sidekick voorzien van een blikopener, lineaal, kabelstripper, flesopener en een mes. De tool is van zeer hoge kwaliteit en volledig roestvrij. De Sidekick is ideaal om mee te nemen op vrijwel iedere outdoor activiteit. Met een lengte van 9,7 cm wanneer de tool gesloten is neemt u deze eenvoudig overal mee naartoe!


Leatherman Rebar

De Rebar is een praktische tool die u in allerlei gevallen goed van pas kan komen. De tool is voorzien van 17 verschillende functies, zoals een blikopener, mes, houtzaag, metaalvijl en flesopener. De Rebar is erg stevig en gaat jarenlang mee: u heeft 25 jaar garantie op de Rebar!