Menu
Menu
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Soort jas
Eigenschappen
Maat
Kenmerken
Activiteit
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Maium Jas

Maium

Een jas van Maium kan niet ontbreken in uw garderobe. Maium mixt techwear met mode en innovatieve ontwerpen en is daarnaast duurzaam wat compleet past bij een bewuste levensstijl. De jassen van Maium zijn geïnspireerd door het jaren lang door de regen fietsen van de eigenaren en dus gemaakt door, en voor, slecht-weer experts.

Maium Winterjas

Een goede winterjas is een echte must have wanneer u naar buiten gaat in de winter. De winterjassen van Maium zijn niet alleen heel stijvol, maar zijn ook nog eens voorzien van de beste functionaliteiten. Zo houden de jassen u heerlijk warm maar zorgen ze er ondertussen ook voor dat u niet een benauwd of klam gevoel krijgt door de ademende stoffen. Welke Maium winterjas is uw favoriet?

Maium Regenjas

De regen trotseren is iets wat we vaak onverwachts moeten doen, het is dan niet fijn om de hele dag een paraplu bij u te moeten dragen. Maium heeft een grote collectie aan efficiënte en zeer hippe regenjassen. Zo kunt u dus voorbereid en ook nog eens stijlvol op pad gaan en hoeft u niet na te denken over de weersvoorspelling.