Menu
Menu
Kleur
Soort jas
Eigenschappen
Maat
Kenmerken
Activiteit
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Marc O'Polo Jassen

Marc O´Polo Jassen
Marc O'Polo is een toonaangevend bedrijf dat zijn oorsprong kent in Zweden. Al sinds 1967 ontwerpt Marc O'Polo uiteenlopende producten. Op deze pagina vindt u een ruim assortiment van de jassen van Marc O'Polo. Of u nu op zoek bent naar een warme winterjas waar u de koude dagen mee doorkomt, of liever een jas heeft die u beschermt tegen wind en regen, bij Marc O'Polo zult u altijd slagen. Het draait bij dit bedrijf dan ook om de filosofie 'de vrijheid om jezelf te zijn'. In de materialen gebruiken ze dan ook natuurlijke materialen waarin bijzondere details verwerkt zijn. Neem een kijkje op deze pagina van Outdoorsupply en scoor die nieuwe jas!

Marc O'Polo damesjassen

Marc O'Polo heeft een ruim assortiment aan jassen voor dames en heren. In de winter is er niks fijner dan een warme jas die u tijdens de koude dagen lekker warm houdt, maar ook in de zomer kan een dunne jas soms fijn zijn. Bij Outdoorsupply vindt u dan ook een breed assortiment aan verschillende jassen van het kwaliteitsmerk Marc O'Polo. Neem een kijkje op de pagina en gebruik de filters aan de linkerzijde van uw scherm om een keuze te maken.


Marc O'Polo winterjassen

De winterjassen van Marc O'Polo zijn net als de andere kleding voorzien van uiterst goede kwaliteit. Bij Outdoorsupply vindt u een ruim assortiment van deze winterjassen. Een winterjas houdt u warm tijdens koude dagen en zorgt ervoor dat u niet onderkoelt raakt. De winterjassen zijn geschikt voor avontuur maar ook zeker om zo te dragen. Daarnaast wordt er altijd gedacht aan het design waardoor u zeker weet dat u er altijd fashionable bij zult lopen.