Menu
Menu
-
Type Product
Kleur
Prijs
Levertijd

MiiR


MiiR staat voor het maken van hoogwaardige, functionele en trendy producten, terwijl het tegelijkertijd een positieve invloed heeft op de wereld. Het assortiment bestaat uit thermosflessen, koffiebekers en waterflessen. Duurzaamheid is een centrale waarde bij MiiR, met producten gemaakt van roestvrij staal zonder BPA. Dit draagt bij aan een gezondere levensstijl. Als trotse B Corporation voldoet MiiR aan strenge normen voor sociale en milieuprestaties. Het merk staat bekend om zijn moderne ontwerpen die zowel stijlvol als functioneel zijn. Daarnaast zijn de producten van MiiR geschikt voor elke plek en situatie die u maar kunt bedenken.

Miir Thermofles

De MiiR thermofles is de perfecte metgezel voor iedereen die zijn drankjes onderweg op de ideale temperatuur wil houden. Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en vrij van BPA, biedt deze thermofles zowel duurzaamheid als veiligheid. Dankzij de innovatieve dubbelwandige vacuümisolatie blijven warme dranken tot 12 uur warm en koude dranken tot 24 uur koud. Het strakke, moderne ontwerp zorgt ervoor dat de MiiR thermofles er niet alleen goed uitziet, maar ook makkelijk in gebruik is.

MIIR Reisfles

De MiiR reisfles is de ideale keuze voor avonturiers en pendelaars die hun drankjes onderweg willen meenemen. Deze fles is geproduceerd van hoogwaardig roestvrij staal en BPA-vrij. Dankzij de dubbelwandige vacuümisolatie houdt de reisfles je dranken tot 12 uur warm en tot 24 uur koud, zodat je altijd kunt genieten van je favoriete drankjes op de perfecte temperatuur. Het slanke en compacte ontwerp past gemakkelijk in tassen en bekerhouders, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik.

Miir Thermosbeker

De MiiR thermosbeker is perfect voor iedereen die zijn koffie of thee onderweg warm wil houden. De MiiR thermosbeker heeft een lekvrije deksel. De deksel en het unieke ontwerp maken de MiiR thermosbeker handig voor dagelijks gebruik, of je nu in de auto, op kantoor of buiten bent.