Menu
Menu
-
-
Type Product
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Muchachomalo dames

Muchachomalo dames

Muchachomalo is oorspronkelijk opgericht als een ondergoedmerk voor mannen, maar is vandaag de dag ook actief op het gebied van damesondergoed met behulp van dochterneming Chicamala. Deze collectie is speciaal gemaakt voor vrouwen met een speels karakter. Het ondergoed van Chicamala is voorzien van diverse prints die zijn ontworpen in samenwerking met verschillende artiesten. Neem direct een kijkje in de collectie en kies uw favoriet!

Chicamala dames

Chicamala is het dochterbedrijf van Muchachomalo en dit merk is speciaal opgericht om ook een mooie collectie ondergoed te kunnen bieden voor vrouwen en meisjes. Elke collectie van Chicamala heeft een boodschap die is uitgebeeld met behulp van prints die zijn gemaakt door speciale in-house artiesten. Het merk maakt hiermee kunst weer draagbaar voor iedereen. Op Outdoorsupply vindt u het gehele assortiment van Chicamala dat bestaat uit singlets, sport BH's en diverse andere soorten ondergoed.

Muchachomalo ondergoed

Het ondergoed van het merk Muchachomalo is kenmerkend aan de beeldige vormgeving en goede kwaliteit. Door de zeer goede kwaliteit blijven de items een langere tijd netjes voor gebruik. De producten van dit merk zitten zeer comfortabel de gehele dag door. Door het brede aanbod is het ondergoed verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren. Hierdoor zit het perfecte ondergoed er voor u altijd bij.