Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Muchachomalo heren

Muchachomalo herenMuchachomalo is een Nederlands ondergoed merk wat oorspronkelijk begon met de verkoop van boxershorts voor mannen. Ondertussen is het merk uitgebreid met ook ondergoed voor vrouwen, meisjes en jongens. Muchachomalo is opgericht om een verhaal te vertellen en anders te zijn dan de rest. Het ondergoed van Muchachomalo vertelt verhalen die zijn geïnspireerd op het echte leven. Samen met artiesten worden er unieke prints gecreëerd en ontstaan er samenwerkingen om het merk nog verder te laten groeien en innoveren op het gebied van pasvorm en materialen.

Ondergoed heren Muchachomalo

Muchachomalo is een merk worden dat bij mannen hun innerlijke bad boy wilt aanspreken. In het Spaans betekent Muchachomalo dan ook bad boy. Het merk omarmt het rebelse en wilde karakter van deze bad boy, om zo te inspireren en verrassen. Mannen die ondergoed van Muchachomalo dragen hebben van binnen een wild en speels karakter. Het ondergoed van Muchachomalo is voor vele diverse mannen gemaakt en verkrijgbaar in diverse pasvormen, designs en kleuren.

Muchachomalo boxers heren

De boxers van Muchachomalo laten de echte bad boy in u naar boven komen. Het merk is gemaakt voor trendy mannen die zich graag zelfverzekerd voelen in hun ondergoed. De eigenaressen Shirley Schoonebeek was op zoek naar een goed onderbroekenmerk met een verhaal. Deze bleek niet te bestaan en zo is ze er zelf eentje gestart. Muchachomalo volgt de laatste trends en werkte samen met echte artiesten om unieke prints te creëren. De boxers zijn niet alleen mooi, maar zitten ook heerlijk en zijn gemaakt van hoogstaande materialen, welk printje is uw favoriet?