Menu
Menu
Type Zool
Type Schoen
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Activiteit
Kern
Klachten
Toplaag
Prijs
Levertijd
Korting

Mysole

alle producten van Mysole

Mysole begrijpt iedereen met instabiele voeten. Heeft u last van uw voeten tijdens het staan, lopen of sporten? Mysole biedt een oplossing waardoor u op een juiste manier de voet positioneert en afwikkelt. Mysole zorgt ervoor dat uw voeten zich goed voelen op ieder moment van de dag. De inlegzolen van Mysole helpen de houding van uw voeten te verbeteren waardoor klachten omtrent de voeten en lichaamshouding verdwijnen en niet kunnen ontstaan. Hieronder vindt u het assortiment van Mysole.

Mysole zolen

Mysole is een echte expert als het gaat om inlegzolen. Mysole ondersteund u met kwalitatieve inlegzolen bij het lopen, staan en sporten. Dit Nederlandse merk wil graag iedereen goed op de been krijgen en biedt daarom inlegzolen voor alle type schoenen. Voetklachten kunnen worden opgelost en voorkomen worden door de zolen van Mysole.

Mysole Steunzool

De steunzolen van Mysole geven een optimale ondersteuning aan de voet. Sommige zolen zijn speciaal voor de voorvoet ontworpen en andere zolen voor de hiel of de wreef. Kijk in het assortiment wat uw voeten nodig hebben.