Menu
Menu
Geschikt voor
Categorie glazen
Kleur
Lenskleur
Type lens
i
Serie
Uitneembare lens
Extra lens
Over bril te dragen
Antislip montuur
Prijs
Levertijd
Korting

Oakley Skibril

Oakley biedt een zeer ruim assortiment skibrillen. Binnen het ruime assortiment vindt u brillen voor verschillende weersomstandigheden: skibrillen voor bewolking, gemiddeld zonlicht en fel zonlicht. Tevens kunt u kiezen tussen brillen met een cilindrische of sferische lens. Hiernaast beschikken bepaalde modellen over extra opties, zoals een anti-condens coating, een verwisselbare lens of een antislip montuur.

Skibrillen Oakley

Binnen het ruime assortiment skibrillen van Oakley bevindt zich voor ieder type skiër wat wils. Of u beginner of ervaren skiër bent: bij Oakley bent u aan het juiste adres! Door gebruik van een innovatieve HD Optics® technologie ziet u door de skibrillen van Oakley ontzettend scherp. Tevens zijn de lenzen voorzien van een HD polarisatie, waardoor u geen hoofdpijn krijgt door de zon.

Oakley Flight Deck

De Flight Deck is een skibril die geschikt is voor bewolkte tot relatief zonnige dagen op de piste. De skibril beschikt over een sferische lens welke zorgt voor een haarscherp zicht. De lens is een dubbele; deze zorgt voor voldoende ventilatie, waardoor deze skibril niet snel beslaat. De lens van de Oakley Flight Deck is verwisselbaar.

Oakley Airbrake

De Airbrake van Oakley is geschikt voor bewolkte tot zonnige dagen en is een comfortabele skibril met helder zicht. De bril beschikt over een Switchlock technologie waardoor u de lens eenvoudig kunt verwisselen met de extra lens die wordt bijgeleverd bij de Oakley Airbrake.

Oakley Line Miner

De Line Miner van Oakley is een skibril met cilindrische lens, welke is voorzien van de handige Oakley HDO en Prizm technologieën voor beter zicht. Het frame beschikt over een drievoudige foamlaag zodat de Oakley Line Miner erg prettig zit. Deze foamlaag kunt u verwijderen om tijdens periodes van wind uw ogen extra te beschermen.