Menu
Menu

Alles over Pacsafe

Pacsafe

Over

Twee Australische vrienden hebben Pacsafe opgericht in 1998. Zij vonden dat diefstal niet hoorde bij de avontuurbeleving tijdens het reizen. Daarom hebben zij zich hard gemaakt om innovatieve anti-diefstal tassen te ontwerpen. Dit is gelukt, met groot succes!

Prijzen

Pacsafe heeft sinds de oprichting in 1998 ontzettend veel prijzen gewonnen. Hier een kleine greep uit de prijzen van Pacsafe:

1999 - Backpacker Magazine Editor's Choice
2010 - International iF Product Design
2013 - Outdoor Industry Award

Goed Doel

De schildpad staat bij Pacsafe voor de onverschrokken reiziger en is een soort symbool geworden binnen Pacsafe. Pacsafe heeft daarom in 2014 een fonds opgericht voor schonere oceanen en kustlijnen, zodat schilpadden onverstoord door kunnen leven.

Wat heeft Pacsafe u te bieden?

1. Kwaliteit
Pacsafe werkt met de beste materialen. Daarom is de kwaliteit van de tassen bijzonder hoog. De tassen zijn dus bestand tegen een stootje. U kunt jarenlang genieten van de kwaliteit van Pacsafe.

2. Veiligheid
Veiligheid is een van de belangrijkste aspecten van Pacsafe. De tassen zijn ontworpen door reizigers voor reizigers. In de tas zitten daarom allerlei handige snufjes die zorgen dat u veilig kunt reizen en dat uw eigendommen goed bewaakt blijven. Als u meer wilt weten over de technologieën van de veiligheid, kunt u hieronder verder lezen.

3. Comfort
Pacsafe tassen zijn naast kwalitatief en veilig ook zeer comfortabel. De tassen kunnen lang gedragen worden zonder irritatie te veroorzaken. De verdeling van het gewicht is goed en het materiaal draagt lekker op het lichaam.

4. Een tas die bij u past
Er zijn zoveel diverse tassen van Pacsafe. U kunt dus genieten van de kwaliteit, de veiligheid en het comfort dat Pacsafe biedt en het past ook nog eens bij uw stijl. Pacsafe heeft allerlei kleuren, designs en modellen. Pacsafe heeft onder andere: backpacks, draagtassen, heuptassen, nektassen, rugzak, schoudertas en nog veel meer.

Pacsafe Technologie

Turn & Lock

Met 'Turn & Lock' bevestigt u uw tas gemakkelijk aan andere objecten. Zo is uw tas beveiligd tegen grijpgrage tassendieven. Met het 'Turn & Lock' systeem zekert u uw tas eenvoudig in twee stappen.

PopNLock

Pacsafe heeft ook een veiligheidsgesp ontworpen om uw tas te bevestigen aan andere objecten. De gesp werkt met een gemakkelijk pop- en vergrendelingssysteem 'PopNLock'. Pacsafe biedt u rust om zorgeloos te reizen.

Locking cable

Met de 'Locking Cable' van Pacsafe kunt u veilig uw tas bevestigen aan andere objecten. De kabel zorgt ervoor dat u uw tas op verschillende manieren kunt bevestigen aan andere objecten om tasdiefstal te voorkomen.

Beveiligde ritssluitingen

Pacsafe zorgt ervoor dat dieven niets uit uw tas kunnen stelen. Uw belangrijk spullen kunnen niet zomaar uit uw tas gegrepen worden. Pacsafe heeft daarvoor namelijk een reeks innovatieve ritssluitingen ontworpen. Enkel u kunt de ritssluiting nu openen, maar geen dief die onopgemerkt uw tas kan openen.

Anti Skimmen

Tegenwoordig is er helaas veel gevaar om geskimd te worden. Dit betekent dat er door magneetstraling gegevens van bijvoorbeeld uw bank kunnen worden gestolen. Met de RFID-blokkeertechnologie zijn uw gegevens beschermt wanneer deze in uw Pacsafe tas of portemonnee zitten.

Snijbestendig

Sommige dieven pakken het grootser aan en snijden uw tas open om zo waarde vollen spullen te stelen. Stop daarom uw spullen voortaan in een Pacsafe tas die snijbestendig is. Deze technologie biedt niet alleen bescherming tegen snij dieven, maar beschermt ook tegen slijtage in het algemeen. U bent ook beschermt tegen het doorknippen van de hengsels van uw tas.

Een greep uit de collectie van Pacsafe