Menu
Menu
-
-

Alles over Poederbaas

Poederbaas sinds 2010

Poederbaas is een jong, Nederlands merk dat zich richt op wintersport artikelen. In 2010 begonnen ze met het verkopen van zelfgemaakte wollen mutsen en hoofdbanden aan mede skiërs. Dit was toen nog bedoeld als een fijn extraatje maar door dit initiatief ontstond werd al snel het merk Poederbaas opgericht. Sindsdien is het merk hard gegroeid en heel bekend geworden.

Inmiddels is het assortiment erg groot en divers geworden met kleding, sokken, mutsen, hoofdbanden en meer. Al deze producten hebben een mooi, vrolijk en origineel design.Het doel van poederbaas is het ontwerpen van prachtige producten met een hoge kwaliteit en een uitstekende service beiden. Ze willen hun klanten speciaal, vrolijk en zelfverzekerd laten voelen.

Evenementen

-

Poederbaas ontwerpt niet meer alleen wintersport accessoires, ook organiseren ze evenementen gericht op freeride skiërs en snowboarders. Dit zijn geweldige evenementen, waar veel jonge wintersportliefhebbers op af komen. Poederbaas organiseert het Nederlands Freeride Festival, waar de Nederlandse Freeride Kampioenschappen worden gehouden. Met dit evenement proberen ze hun doel te behalen, namelijk de klanten en deelnemers speciaal en vrolijk te laten voelen. Daarnaast wil Poederbaas ze meer zelfvertrouwen geven. Het evenement daagt de sporters uit meer uit zichzelf te halen en een hoger niveau te bereiken op een leuke manier. Lees hieronder meer over de Freeride kampioenschappen.