Salewa

De hele Salewa Collectie

Het Duitse bedrijf Salewa is oorspronkelijk opgericht in 1935 als een fabrikant van bergbeklimmingsapparatuur. In de loop van der jaren is het bedrijf een andere weg ingeslagen door ook outdoorkleding in haar assortiment op te nemen. Vandaag de dag hebben de producten van Salewa wereldwijde bekendheid verkregen en is er haast niemand die niet bekend is met één van haar producten. Kwaliteit en service gaan hand in hand bij dit merk en dit is duidelijk terug te zien in de producten van hoogwaardige kwaliteit. De producten van Salewa hebben bovendien een lange levensduur, waardoor u gegarandeerd wordt jarenlang plezier te kunnen beleven aan uw aankoop van dit merk.

Salewa Wandelschoenen

De wandel- en trailrunning schoenen afkomstig van het merk Salewa zijn geschikt voor alle terreinen en ondersteunen u bij elke stap. De schoenen zijn veelal geschikt voor gladde en ruige ondergronden en zijn vaak van verschillende gemakken voorzien. Zo wordt uw outdoor ervaring extra leuk en extra speciaal. Omdat het merk Salewa van vele jaren van outdoor ervaring kan genieten weet u dat u een schoen aanschaft van een hoge kwaliteit. De collectie maakt een onderscheid tussen wandelschoenen en trailrunning schoenen. De trailrunning schoenen zijn meestal ietsje minder stevig maar wel een stuk lichter, zodat u eenvoudig meer tempo kunt maken.

Salewa Tassen

Het toonaangevende bedrijf Salewa is oorspronkelijk begonnen als een kleine Duitse fabrikant van beklimmingsapparatuur. In de loop van der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een gigant op het gebied van outdoorproducten zoals tassen, kleding en schoeisel. De rugzakken en backpack van Salewa worden gemaakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit en zijn voorzien van moderne kleuren en designs. Zo kunt u voor elk avontuur gebruik maken van een tas die verschillende weersomstandigheden en ruig terrein aan kan.Via de filter aan de linkerzijde kunt u selecteren op de door u gewenste producteigenschappen zoals prijs, kleur en materiaal.

Salewa Damescollectie

Het merk Salewa heeft een brede collectie aan outdoorkleding, speciaal geschikt voor dames. Zo kunt u op deze site een ruim assortiment aan jassen, vesten, truien en t-shirts vinden. Maar ook thermo- en sportleggings van dit merk zijn beschikbaar. Salewa heeft twee hoofddoelen bij het produceren van diens kleding, ten eerste moet de kleding van een hoge kwaliteit zijn. Ten tweede moet de kleding er leuk uitzien. Beide doelstelling zijn ruimschoots gehaald! Met de producten van Salewa bent u voorzien van comfort en heerlijke warmte wanneer u deze nodig heeft. Daarnaast ziet u er ook nog eens erg leuk en stijlvol uit!

Salewa Herencollectie

Ook de herencollectie van Salewa bevat een breed assortiment aan outdoorkleding die u optimaal beschermd tegen regen, wind, zon en andere weersomstandigheden. Zo gaat u goed voorbereid op reis of op avontuur. De collectie kleding bestaat onder andere uit broeken, jassen, t-shirts en vesten en deze zijn stuk voor stuk gemaakt van duurzame kwaliteitsmaterialen. Zo weet u zeker dat u voor een langere periode gebruik kunt maken van deze producten. Dankzij jaren van ervaring weet Salewa daarnaast wat belangrijk is wanneer u op een outdoor avontuur gaat. Zo is de kleding voorzien van handige snufjes en waterdichte coatings!

Salewa Accessoires

Wilt u goed voorbereid op hikingstocht, kampeertrip of gewoon op reis? Dan bent u met de producten van Salewa bij het juiste adres. Zo heeft Salewa een brede collectie aan slaapproducten! Salewa heeft een collectie slaapzakken en slaapmatten die ervoor zorgen dat u op ieder continent en iedere locatie heerlijk weg kunt dromen. De slaapproducten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden verpakt in mooie designs. Ideaal voor iedere outdoorliefhebber! Klik op bovenstaande link voor een compleet overzicht van de handige accessoires van het merk Salewa.