Menu
Menu
-
Kleur
Maat
Prijs
Levertijd

Shock Absorber

Shock Absorber, opgericht in 1995, is een toonaangevend merk gespecialiseerd in sportbeha's voor vrouwen. Met innovatieve technologieën bieden ze maximale ondersteuning en comfort tijdens het sporten, waardoor ongewenste bewegingen worden verminderd. Hun producten zijn wetenschappelijk ontworpen en getest om de prestaties en het welzijn van vrouwen te verbeteren. Shock Absorber staat bekend om kwaliteit, duurzaamheid en effectiviteit.

Shock Absorber sportbh

De Shock Absorber Ultimate Run Bra biedt ongeëvenaarde ondersteuning voor hardlopers. Met innovatieve Infinity-8 ondersteuningstechnologie minimaliseert deze beha vervelende bewegingen tijdens het hardlopen. De vochtafvoerende stof houdt u droog en comfortabel, terwijl de verstelbare bandjes en naadloze binnenkant schuren voorkomen. Ideaal voor intensieve trainingen, zorgt de Ultimate Run Bra voor ultiem comfort en betere prestaties.

Shock Absorber ultimate run

De Shock Absorber Ultimate Run sportbeha biedt maximale ondersteuning met de unieke Infinity-8 technologie, die vervelende bewegingen tijdens het hardlopen minimaliseert. De vochtafvoerende stof houdt u droog en comfortabel, terwijl de verstelbare bandjes en naadloze binnenkant schuren voorkomen. Ideaal voor intensieve trainingen, combineert deze sportbeha comfort en prestaties, perfect voor hardlopers van elk niveau.