Menu
Menu
-
Geschikt voor
Levertijd
Korting

Shred

alle producten van Shred

Wintersportmerk Shred heeft zich volledig gespecialiseerd in het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige helmen en skibrillen. De productie van Shred wordt gedreven door innovatie, uitstekende materialen, nieuwe technologieën en technische hoogstandjes. Dit gemixt met een passie voor skiën en snowboarden levert een prachtige lijn van producten op.

Shred sport

Shred is bijzonder goed in het ontwikkelen van innovatie producten op het gebied van wintersport. Het ontwikkelen van helmen, goggles en protectie wordt gedaan met de nieuwste technologieën. Deze technologieën van Shred zijn haar tijd dan ook ver vooruit en zorgen er voor dat de producten van ongekende kwaliteit zijn. De skihelmen en skibrillen zorgen er voor dat u de beste prestatie op de piste kunt neerzetten!

Shred skihelm

Shred skihelmen bieden een uitzonderlijke bescherming in combinatie met een uitstekende pasvorm. De skihelmen van Shred zullen de impact van klappen dan ook zoveel mogelijk minimaliseren, zodat u met een veilig gevoel de pistes kunt trotseren. Shred skihelmen zijn op een dusdanige manier ontworpen, dat deze perfect aansluiten op de skibrillen van Shred. Kiest u dus voor een skibril én een skihelm van Shred, dan bent u verzekerd van een mooi geheel.

Shred skibril

Shred heeft als doel om producten te ontwerpen die kwalitatief net zo goed zijn als dat deze eruit zien. In de prachtige collectie skibrillen van Shred is dan ook duidelijk te zien dat dit is gelukt. De skibrillen van Shred vallen op door het felle design met sprekende kleuren. Het merk is dan ook zeer geliefd onder freestyle riders en twintip skiërs. De skibrillen van Shred zorgen voor een helder zicht, zodat u met een zorgeloos gevoel erop los kunt stunten.