Menu
Menu
-
Materiaal
Kleur
Levertijd
Korting

Silva

alle producten van Silva

Silva outdoor is een innovatief en gebruiksvriendelijk merk. Bent u een outdoor liefhebber dan zijn de producten van het Zweedse merk Silva iets voor u. Met diverse producten, uiteenlopend van kompassen tot aan wandelstokken, kunt u met Silva alle kanten op. Silva is een merk dat er naar streeft om het outdoor leven zo aangenaam mogelijk te maken. Het streven om altijd innovatieve producten te leveren van top kwaliteit zult u zeker merken wanneer u kiest voor Silva.

Silva kompas

In het assortiment van Silva kunt u alle producten vinden om u op weg te helpen bij uw outdoor activiteiten. Neem de kompassen van het merk. Deze zijn van hoge kwaliteit, waardoor u er altijd op kunt rekenen en dat is natuurlijk het belangrijkste als u zich ergens in de wildernis bevind. Er zijn verschillende soorten kompassen, van klein tot groot. Ontdek uw favoriet en bestel deze vandaag nog.

Silva verrekijker

Een verrekijker kan u in veel verschillende outdoor situaties goed van pas komen. De verrekijkers van het merk Silva staan voor een hoge kwaliteit, waardoor u er lang van kunt genieten en de producten precies doen wat u er van verwacht. Als u meer informatie wilt vinden over een van de verrekijkers dan kunt u op de afbeelding klikken. Kom er vandaag nog achter waarom een Silva verrekijker precies de verrekijker is die u zoekt.