Menu
Menu

Alle Smartwool producten

Het merk Smartwool is oorspronkelijk begonnen met het ontwerpen en produceren van sokken. Maar vandaag de dag is het assortiment een stuk uitgebreider. Zo vindt u ook T-shirts, mutsen en leggings bij Outdoorsupply. Met het assortiment van Smartwool bent u compleet voorbereid op uw actieve outdooractiviteit. Het assortiment van Smartwool is zeer geschikt voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en comfort.

Smartwool sokken

De Smartwool sokken zijn de favoriet van velen dankzij de prettige eigenschappen, zoals de vochtregulatie en duurzaamheid. Bij Outdoorsupply vindt u verschillende Smartwool sokken, waaronder de populaire wandel- en skisokken. Naast comfortabel zijn de Smartwool sokken ook erg praktisch en bovenal stijlvol! Kies voor kwaliteit en comfort, kies voor Smartwool sokken. Ontdek snel uw favoriet bij Outdoorsupply!

Smartwool T-shirt

Naast de populaire Smartwool sokken vindt u ook een uitgebreid assortiment Smartwool T-shirts bij Outdoorsupply. Deze Smartwool T-shirts zijn een musthave voor de liefhebbers van stijl, comfort en functionaliteit! Ook de T-shirts zijn gemaakt van merinowol. Hierdoor kennen de shirts een uitstekende vochtregulatie, temperatuurregeling en geurbestendigheid. Bij Outdoorsupply vindt u de Smartwool T-shirts voor mannen en vrouwen in een breed scala aan kleuren.

Smartwool skisokken

Het merk Smartwool is in 1994 opgericht voor het oplossen van een simpel probleem: langer kunnen skiën zonder koude tenen te krijgen. Smartwool was dan ook het eerste buitensportbedrijf dat hoogwaardige skisokken van merinowol maakte. Dit materiaal, merinowol, maakt de skisokken van Smartwool ook zo uniek. Mede dankzij dit materiaal geniet u de gehele dag door van warme, comfortabele en droge voeten tijdens het skiën. Ontdek het uitgebreide assortiment van Smartwool nu bij Outdoorsupply.