Menu
Menu

Superga

Sinds 1911 maakt het Italiaanse merk Superga de meest prachtige schoenen en laarzen. Ondertussen is het merk niet meer weg te denken uit het straatbeeld met hun iconische modellen. Op Outdoorsupply bieden wij u graag de beeldige laarzen van het merk aan. Deze laarzen zijn beschikbaar in diverse modellen en kleuren. Voor welke gave laarzen kiest u?

Superga regenlaarzen

Tijdens de herfst in Nederland kan het soms hard regenen. Een paar goede regenlaarzen in huis hebben is dan geen overbodige luxe. Het merk Superga biedt al sinds 1911 prachtige laarzen aan die gemaakt zijn voor de regen. Met deze regenlaarzen kunt u heerlijk de bossen in voor een fijne wandeling. De kwaliteit is erg goed, hierdoor zullen de regenlaarzen een lange tijd netjes blijven. Daarnaast zijn de laarzen ook voorzien van veel comfort.

Superga laarzen

De laarzen van het Italiaanse merk Superga zijn perfect voor een lange herfstwandeling. De laarzen zijn gemaakt van de beste materialen, waardoor de kwaliteit erg goed is. De samenstelling van de materialen en het model zorgen voor een fijn comfort. Hierdoor kunt u urenlang op de laarzen van Superga lopen. Op Outdoorsupply bieden wij de laarzen aan in allerlei kleuren en uitvoeringen.