Menu
Menu

Tenson jassen

Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Soort jas
Serie
Eigenschappen
Maat
Kenmerken
Activiteit
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Tenson jassen

Tenson heeft een grote collectie jassen voor zowel dames als heren. Zo heeft u het in de winter niet meer koud en kunt u vanaf nu elke regenbui trotseren. Alle jassen zien er prachtig uit en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en maten. Daarnaast hebben de jassen een lange levensduur door de hoge kwaliteit. Met een jas van Tenson loopt u er warm, comfortabel en stijlvol bij in zowel de zomer als in de winter.

Tenson jassen dames

De damesjassen van Tenson zijn een goede keuze voor iedere vrouw. Het Zweedse merk heeft al 70 jaar oog voor mode en functionaliteit. De simpele, maar prachtige designs in combinatie met de materialen en technologieën zorgen voor de perfecte jas. Daarnaast is de kwaliteit van de jassen erg goed, waardoor u lang met deze jassen kunt doen. Met een jas van het merk Tenson loopt u er heel het jaar door hip, warm en comfortabel bij.

Tenson jassen heren

Tenson is een Zweeds merk met een uitgebreide collectie herenjassen. De jassen zijn prachtig, functioneel en hebben een lange levensduur. Daarnaast is de Tenson collectie verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en maten, waardoor u voor iedere man de ideale jas kunt vinden. De jassen zijn niet alleen prachtig, maar worden ook gemaakt van goede materialen en de beste technologieën. Welke Tenson herenjas is uw favoriet?