Menu
Menu

Tenson jassen

Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Soort jas
Serie
Eigenschappen
Maat
Kenmerken
Activiteit
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Tenson jassen

Tenson heeft een grote collectie jassen voor zowel dames als heren. Zo heeft u het in de winter niet meer koud en kunt u vanaf nu elke regenbui trotseren. Alle jassen zien er prachtig uit en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en maten. Daarnaast hebben de jassen een lange levensduur door de hoge kwaliteit. Met een jas van Tenson loopt u er warm, comfortabel en stijlvol bij in zowel de zomer als in de winter.

Tenson jassen dames

De damesjassen van Tenson zijn een goede keuze voor iedere vrouw. Het Zweedse merk heeft al 70 jaar oog voor mode en functionaliteit. De simpele, maar prachtige designs in combinatie met de materialen en technologieën zorgen voor de perfecte jas. Daarnaast is de kwaliteit van de jassen erg goed, waardoor u lang met deze jassen kunt doen. Met een jas van het merk Tenson loopt u er heel het jaar door hip, warm en comfortabel bij.

Tenson jassen heren

Tenson is een Zweeds merk met een uitgebreide collectie herenjassen. De jassen zijn prachtig, functioneel en hebben een lange levensduur. Daarnaast is de Tenson collectie verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en maten, waardoor u voor iedere man de ideale jas kunt vinden. De jassen zijn niet alleen prachtig, maar worden ook gemaakt van goede materialen en de beste technologieën. Welke Tenson herenjas is uw favoriet?

Tenson Ski Jas

Ook op de piste is Tenson uw beste vriend, met dank aan de unieke ski jassen. De hoge kwaliteit en de ervaring van het merk zorgen ervoor dat deze jassen niet alleen warm, waterdicht en winddicht zijn - maar ze zien er ook nog eens prachtig uit. Zo kunt u niet alleen nog meer genieten van de wintersport, maar gaat u met deze jas ook met plezier door naar de après-ski. Ervaar het zelf en bestel uw nieuwe ski jas van Tenson bij Outdoorsupply.

Tenson Regenjas

Uiteraard heeft Tenson al haar kennis in producten en design ook ingezet voor heerlijke regenjassen. Deze waterdichte jassen zijn zeer geschikt voor het dagelijks leven, maar ook voor al uw outdoor activiteiten in de regen. De stevige materialen, het oog voor detail en de prachtige designs maken de regenjassen van Tenson een echte must have. Ontdek de regenjassen zelf door onze speciale pagina te bezoeken of door op deze pagina te filteren op regenjas!