Menu
Menu

Timberland

Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Maat
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Timberland

Timberland komt van oorsprong uit Amerika en is opgericht in het jaar 1973. Timberland is de loop der jaren uitgegroeid tot een marktleider op gebied van outdoor schoenen. Het begon allemaal 40 jaar geleden met de komst van de Yellow boot. Timberland richt zich op hard werken en het buitenleven, dat naast dat ook nog een plek heeft weten te veroveren in de mode wereld. Timberland streeft naar hoogwaardige en eersteklas producten vandaar ook hun slogan 'Doing Well and Doing Good'.

Timberland Jas

Het Amerikaanse is al jaren een populair merk op gebied van outdoor producten. De Yellow boot is voorzien van een hoogwaardige kwaliteit waardoor de schoenen zo gewild zijn. Daarnaast heeft Timberland een wijd assortiment qua outdoor producten. Timberland is uitgegroeid tot een echt mode icoon in de schoenindustrie. De schoenen zijn van erg stevig materiaal en combineren superieure materialen met een herkenbaar Timberland-afwerking. Klik aan de linkerkant op de site om te selecteren op uw specifieke wensen of behoeften.

Timberland trui

Het Amerikaanse merk Timberland maakt truien die geschikt zijn voor outdooractiviteiten. Het merk is in 1952 begonnen met het ontwerpen van hun producten. Toen was hun aandacht al gevestigd op kwaliteit producten die geschikt zijn voor buiten. De truien zijn voorzien van een hoogwaardige kwaliteit en hebben een comfortable pasvorm. Hierdoor kunt u lang genieten van uw Timberland trui. Met een gave trui van Timberland loopt u altijd hip over straat.