Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

UYN

Op Outdoorsupply vindt u een uitgebreid assortiment aan mondkapjes van het topmerk UYN. Deze mondkapjes zijn super handig wanneer u verkouden bent, in het openbaar vervoer reist of bang bent om virussen op te lopen. De mondkapjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus er is genoeg keuze voor iedereen. Bekijk de collectie gezichtsmaskers van UYN voor de beste bescherming.

Gezichtsmasker UYN

Gezichtsmaskers beschermen u tegen allerlei virussen en ziektes die u liever niet wilt krijgen. Voor de allerbeste gezichtsbescherming bent u op Outdoorsupply dan ook aan het juiste adres. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in de collectie gezichtsmaskers van UYN. De mondkapjes van dit merk zijn super handig in gebruik en zijn zeer geschikt om te dragen in het openbaar vervoer, in de buitenlucht of wanneer u verkouden bent. Dankzij het gebruik van zachte materialen voelen de mondkapjes comfortabel aan het op het gezicht en de verschillende kleuren zorgen ervoor dat u altijd wel een gezichtsmasker kunt vinden naar wens.

UYN Sokken

In het assortiment van UYN kunt u skisokken van een hoge kwaliteit vinden. De sokken gaan lang mee en zitten bijzonder prettig. Ontdek het nu zelf en vind de sokken die aan al uw wensen voldoen.