Vango

Alle producten

Het Schotse merk Vango maakt het mogelijk om van het buitenleven te genieten. Het merk dat al sinds 1966 hoogwaardige artikelen produceert, is gespecialiseerd in slaapmatjes en slaapzakken. Door de verrassende en innovatieve manier van werken, blijft Vango bij de tijd en is het voor hen mogelijk kwaliteitsproducten af te leveren. Dus wanneer u gaat kamperen, hiken of tochten gaat maken, kunt u bij Vango terecht voor de ideale slaapspullen.

Koken

Vango is specialist op het gebied van kampeerspullen. Outdoorsupply biedt een ruime collectie kookspullen van dit merk aan die voor extra gemak zorgen bij het kamperen. Deze kookspullen zijn van topkwaliteit en makkelijk te gebruiken. Zo heeft u geen gedoe met koken en kunt u meer genieten van u kampeertrip. Neem een kijkje op de pagina om de collectie te bekijken!

Tassen

Vango biedt een grote collectie aan rugzakken en reistassen aan. Deze tassen hebben een erg ruime inhoud en zijn zeer stevig. Handig als u een weekendje gaat kamperen en veel spullen mee moet nemen. De tassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Zo kunt u kiezen uit meerdere keuzemogelijkheden!

Slapen

Na een druk dagje kamperen zult u vast vermoeid zijn. Dan is het fijn als u comfortabel kan slapen. Vango biedt een ruime collectie aan slaapzakken, slaapmatjes en kussens aan die van hoogwaardige kwaliteit zijn en ervoor zullen zorgen dat u kunt genieten van een fijne nachtrust. De slaapzakken zijn gemaakt van fijn materiaal wat ervoor zorgt dat er geen warmte ontsnapt tijdens een koude nacht!

Tenten

Voor een veilige en comfortabele beschutting kunt u bij Vango terecht. Zij bieden tenten aan die bestendig zijn tegen forse weeromstandigheden. Wilt u een weekendje kamperen en bent u op zoek naar een stevige tent waar u van op aan kunt? Neem dan een kijkje op de pagina en zoek een tent uit waar u iets aan hebt!

Kamperen

Bij een weekendje kamperen komt veel kijken. Alles wat u nodig heeft kunt u vinden op Outdoorsupply. Hier biedt Vango u een ruim assortiment aan van spullen die u nodig heeft bij het kamperen. Deze spullen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben lange levensduur. Zo heeft u er meer dan één keer plezier aan en krijgt u waar voor uw geld.