Menu
Menu
Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Hoogte
Acitiviteit
Prijs
Levertijd
Korting

X-Socks

alle producten van X-SocksX-socks is dé specialist op het gebied van prestatie verbeterende sportsokken. De sokken zijn vandaag de dag haast niet meer weg te denken uit de sportwereld en deze worden dan ook veelvuldig gebruikt door topatleten. De sokken van X-Socks zijn uitgerust met ondersteunende en beschermende elementen, waardoor de sokken u een echte boost geven tijdens uw work-out. Een paar X-Socks sokken mag dan ook echt niet in uw sportuitrusting ontbreken. Bekijk hieronder direct de volledige collectie om zo passend paar voor uw work-out te vinden.

X-Socks hardlopen

De sokken van X-Socks houden uw lichaamstemperatuur perfect op peil tijdens een sportsessie. De unieke vochtregulerende eigenschappen zorgen er daarnaast voor dat u geen last krijgt van zweetvoeten en dankzij de speciale ondersteuningstechnologie zult u minder snel last krijgen van uw voeten. Wanneer het om sporten en presteren gaat helpen alle kleine beetjes mee en de sokken van X-Socks dragen dan ook zeker bij aan een topprestatie!

X-Socks wandelsokken

De X-Socks wandelsokken brengen u veel comfort en voorkomen vele pijntjes tijdens het wandelen. Ze verminderen het risico op blaarvorming dankzij het unieke blote voeten klimaat en de gepatenteerde features. De sokken voelen dus heerlijk aan, zo geniet u van iedere stap. Daarnaast stabiliseert de sok uw spieren en gewrichten in de enkel, zonder de bewegingsvrijheid te belemmeren. Zo creëert X-Socks de perfecte wandelsokken voor iedere wandelaar!