Menu
Menu

XD Design

alle producten van XD Design

Het Nederlandse XD design staat bekend om haar speciale anti-diefstal rugzakken met een uniek design. De rugzakken worden gemaakt van stevige materialen en worden afgewerkt met verborgen ritsen, zodat hier niets stiekem uit kan worden gepakt. Het moderne design zorgt daarnaast voor een oogverblindende look. Kortom, de perfecte combinatie tussen functionaliteit en stijl. Neem direct een kijkje in de collectie en kies uw favoriet!

XD Design rugzakken

De rugzakken van het merk XD Design staan voor een hoge kwaliteit, wat u merkt aan het comfort waarmee u deze rugzakken zult dragen. Dit maakt de rugzakken in combinatie met het unieke design en fantastische functionaliteit een echte must-have. Ontdek nu zelf de specifieke kwaliteiten van een rugzak door op het specifieke product te klikken.

XD Design Bobby

XD Design heeft diverse mooie modellen rugzakken in haar collectie opgenomen, maar het meest populaire model uit de collectie is toch wel de XD Design Bobby rugzak. De Bobby rugzak is gemaakt van een speciaal snijbestendig en waterafstotend materiaal, is voorzien van een geïntegreerde USB-poort en tabletvak, heeft verborgen ritsen en is tot slot afgewerkt met een schitterend design. Dé perfecte tas wanneer u op zoek bent naar veiligheid, kwaliteit en design.