Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd

Yeti

Yeti Outdoorsupply

Het merk Yeti ontwerpt en produceert al sinds 2006 producten van de hoogste kwaliteit, die bijna onmogelijk te breken zijn. Het is niet voor niets dat de producten van Yeti tot in Alaska gebruikt worden. Een van de kenmerken die Yeti onderscheidt van andere merken is hun gebruik van hoogwaardige materialen, om deze reden is Yeti een van de populairste outdoormerken ter wereld!

Yeti koelboxen

Als u op zoekt bent naar een koelbox voor de meest barre, extreme avonturen, is een koelbox van Yeti de juiste keuze voor u. De koelboxen van Yeti zijn niet alleen onverwoestbaar, ze zijn ook nog eens zeer gemakkelijk mee te nemen. De koelboxen zijn een aanrader voor iedereen die onderweg wil genieten van een gekoeld hapje of drankje. Op Outdoorsupply bieden wij koelboxen van Yeti in verschillende afmetingen en kleuren, zodat er altijd een geschikte optie bijzit. Naast koelboxen bieden wij verschillende koeltassen die ideaal zijn wanneer u kleinere producten koel wil houden. Bekijk ons volledige aanbod koelboxen van Yeti nu op Outdoorsupply!

Yeti drinkfles

Met de Yeti drinkfles blijven uw drankjes altijd precies op de gewenste temperatuur. De drinkflessen worden gemaakt van hoogwaardige materialen, en in combinatie met de isolerende thermos zal uw drank niet alleen heerlijk koud of warm blijven, maar kan uw beker en fles ook goed tegen een harde val. De flessen en bekers zijn beschikbaar in verschillende stijlvolle kleuren en formaten, en in populaire series zoals de Yeti Rambler. Neem snel een kijkje in het assortiment en ontdek uw favoriete drinkfles- of beker!