Menu
Menu
-
Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Waterdicht
Prijs
Levertijd
Korting

Ziener

Ziener

Het Duitse merk Ziener heeft een prachtige collectie handschoenen en wanten in allerlei kleuren. Daarnaast focust Ziener bij de ontwikkeling van de handschoenen op optimaal comfort, stevigheid en behendigheid. Van langlaufen tot skiën en van wandelen tot sleeën, handschoenen en wanten van Ziener zijn dus ideaal voor alle wintersportliefhebbers!

Ziener handschoenen

In 1946 werd familiebedrijf Ziener opgericht in Oberammergau, Duitsland. Sindsdien ontwikkelt Ziener technisch innovatieve sporthandschoenen en sportkleding voor skiën, langlaufen en skitochten. Bij Outdoorsupply vindt u een mooi aanbod aan Ziener handschoenen om de koude temperaturen in de winter te trotseren. Deze hoogwaardige handschoenen zijn perfect voor wintersport, wandelen of sleeën. Bekijk alle modellen, designs en maten en voorkom koude handen in de winter!

Ziener wanten

Het Duitse merk Ziener heeft een uitgebreide collectie wanten voor zowel dames als heren. De wanten worden gemaakt van de beste materialen, zijn van goede kwaliteit en zorgen dat u nooit meer koude handen hebt. Ontdek alle kleuren en modellen bij Outdoorsupply en trotseer de kou met een paar wanten van Ziener!