Ninebot By Segway External Battery (For Kickscooter)

 • Accu_3
 • Accu_2
 • ninebot-by-segway-kickscooter-extra-batterij-zwart (1)

Ninebot By Segway External Battery (For Kickscooter)

Segway
€ 199,00

Levertijd: 3-5 werkdagen

Specificaties
 • EAN: 8719324556828
 • Reserveaccu
 • Merk: Segway
 • Serie: Kickscooter
 • Kleur: Zwart
 • Eenvoudig te bevestigen
 • Uitsluitend geschikt voor Ninebot By Segway Kickscooter (ES1 en ES2)
€ 199,00
 • Productbeschrijving
 • Bestelinformatie & Service
 • Delen
Deze reserveaccu van Ninebot By Segway zorgt er voor dat u uw bereik van uw Ninebot By Segway KickScooter (ES1 en ES2) kunt vergroten tot 45 km. Daarnaast kan het uw maximum snelheid verhogen naar 25 km/h voor de ES1 en voor de ES2 zelfs naar 30 km/h. De accu is eenvoudig op te laden en te installeren op uw Kickscooter. De accu is uitsluitend geschikt voor de Kickscooters van Ninebot by Segway.

Segway

Het bekende techbedrijf Segway is dé specialist op het gebied van milieuvriendelijke transportoplossingen voor korte afstanden. De producten van Segway zijn razend populair en worden gebruikt als duurzaam alternatief voor ritjes die doorgaans worden gemaakt met de scooter en auto. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreide collectie van dit schitterende topmerk. Of u de producten nu gebruikt om de afstand tussen het openbaar vervoer en uw bedrijf te overbruggen of dat u gewoon graag een ritje maakt wanneer het lekker weer is: de producten van Segway komen altijd goed van pas. Mocht u verder nog vragen hebben over dit product of over iets anders, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf € 50,00 wordt uw pakket binnen Nederland en België geheel kosteloos verzonden.
Bij een bestelling onder € 50,00 wordt € 3,95 voor de verzending in rekening gebracht.

Levertijd

Een indicatie van de levertijd van dit product staat hierboven rechts van de productafbeelding weergegeven. Indien u meerdere artikelen heeft besteld met verschillende levertijden wordt de totale bestelling in één keer naar u toegestuurd waarbij u dus rekening kunt houden met de langste levertijd. Zodra wij uw bestelling verzenden ontvangt u per e-mail een Track & Trace code. Met deze code kunt u zien waar uw pakketje is en wanneer deze ongeveer wordt afgeleverd.

Ruilen & Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Is het bestelde product niet geheel naar wens? Dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het product kosteloos retour sturen. Indien gewenst kunt u zelf een nieuwe bestelling plaatsen. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, nadat u heeft laten weten van de aankoop af te zien zullen wij het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten aan u retour overmaken of de openstaande factuur laten vervallen indien u heeft gekozen voor achteraf betalen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Betalen

U kunt veilig en vertrouwd betalen met uw eigen bank via iDeal. Daarnaast kunt u bij ons ook met uw creditcard van MasterCard of VISA betalen, evenals met uw PayPal rekening. U kunt ook het bedrag zelf naar ons overschrijven. Belgische klanten kunnen gebruik maken van Bancontact/MisterCash. Tenslotte kunnen Nederlandse klanten ervoor kiezen om achteraf te betalen. De facturatie van achteraf betalen wordt verzorgd door Klarna. Zij brengen hier € 1,95 voor in rekening. Klarna bepaalt middels een kreditcheck of u achteraf kunt betalen.

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Andere klanten kochten ook