Menu
Menu
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Barefoot schoenen

Barefoot wordt vrij vertaald naar "op bloten voeten", ofwel zonder schoenen. Aangezien dit niet voor iedereen is weggelegd heeft Outdoorsupply een selectie schoenen samengesteld zodat u optimaal kunt genieten van het ultieme barefoot gevoel zonder dat u op de blaren hoeft te lopen.

Deze schoensoort is erop gericht het aardse gevoel van bloten voeten te evenaren door middel van simpele, maar doelgerichte technologieën. De barefoot schoen beschikt over een minimalistische uitrusting met dunne zool, weinig demping en geen hielverhoging. Het doel van deze schoen is het beschermen van de voet tegen verwondingen, zonder enig toegevoegd comfort of ondersteuning. Durf jij het aan?

Barefoot schoenen dames

Speciaal voor avontuurlijke dames, die niet bang zijn voor een uitdaging, heeft Outdoorsupply een selectie barefoot schoenen samengesteld. De schoenen kenmerken zich door het minimalistische karakter en eenvoudige ontwerp. Ze zijn erop gemaakt het aardse gevoel te geven zodat u kunt genieten van iedere stap. De schoenen zijn voorzien van een dunne zool, weinig demping en hebben geen hielverhoging. Zo beschermen zij u tegen verwondingen, zonder het echte gevoel voor de grond te verliezen. Bekijk de hele selectie nu op Outdoorsupply.