Menu
Menu

Advies Sandalen

Welke soorten sandalen zijn er?

Open sandalen

Open sandalen worden vaak beschouwd als de traditionele sandalen, Vrijwel iedereen is bekend met dit type sandaal. Open sandalen zijn voorzien van diverse bandjes aan de voorzijde van de voet en bij de enkel, die samen een optimale pasvorm creëren. Deze sandalen hebben als voordeel dat ze ontzettend goed ventileren. Een nadeel is dat de voeten, in vergelijking met gesloten sandalen, in mindere mate beschermd zijn. Open sandalen zijn eenvoudig te matchen bij diverse zomeroutfits en zijn bovendien verkrijgbaar in talloze varianten, kleuren en prints.

Gesloten sandalen

Naast het type 'open sandalen' bestaat er ook het type 'gesloten sandalen'. Gesloten sandalen lijken op een normale schoen, maar hebben opengewerkte delen, waardoor uw voeten evengoed minder warm worden en beter ventileren. Een groot voordeel van gesloten sandalen is dat deze een heel goede bescherming bieden voor uw voet. Een nadeel is dat deze, in vergelijking met open sandalen, in mindere mate ventileren. Gesloten sandalen zijn in minder varianten verkrijgbaar dan open sandalen, maar Outdoorsupply heeft hier evengoed een ruime collectie van opgenomen in haar assortiment.

Dames of Heren?

Onderhoud

Kunststof & Waterproof sandalen

Is het tijd voor de grote schoonmaak van uw kunststof of waterproof sandalen? Deze sandalen kunt u gerust in de wasmachine, op een kort programma van 30 graden, wassen. Gebruikt u liever geen wasmachine, dan kunt u uw sandalen schoonmaken met warm water in combinatie met een milde zeep. Mochten uw sandalen in aanraking zijn geweest met zout zeewater, dan kunt u ze het best even afspoelen met kraanwater. Op deze manier voorkomt u dat er witte kringen op uw sandalen komen.

Collonil heeft een speciale 'deodorant' ontwikkeld voor schoenen, die ervoor zorgt dat uw sandalen verfrist worden. Ook doodt het een groot deel van de bacteriën. Via onderstaande button vindt u het gehele assortiment van Collonil, waar nog meer andere handige onderhoudsmiddellen staan.

Leren sandalen

Zijn uw leren sandalen vies geworden? Geen paniek, dit kan eenvoudig behandeld worden. Eerst is het van belang dat u uw sandalen met een zachte borstel afborstelt. Vervolgens kunt u warm water in combinatie met een zachte zeep gebruiken om de sandalen verder schoon te maken. Tot slot kunt u de sandalen op een natuurlijke wijze laten drogen. Let op: laat de sandalen niet in de zon, onder de verwarming of andere hittebron drogen.

Het merk Collonil heeft diverse onderhoudsproducten in haar assortiment opgenomen, die ervoor zorgen dat uw leren sandalen optimaal beschermd worden en die er tevens voor zorgen dat de goede kwaliteit van uw sandalen jarenlang blijft behouden.

Teva

Teva Sandalen

Teva is een bekend outdoormerk dat zich met name richt op het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van sandalen. De sandalen van Teva zijn wereldwijd populair en dit heeft het merk met name te danken aan het handige ontwerp met verstelbare bandjes. Teva sandalen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten, kleuren en prints en beschikken stuk voor stuk over een hoogwaardige kwaliteit. De sandalen van Teva gaan jarenlang mee zonder de goede kwaliteit te verliezen én zijn bovendien voorzien van een zool met een uitstekende grip. Hierdoor zijn de sandalen van Teva ook zeer geschikt om te dragen tijdens outdooractiviteiten. Daarnaast zijn de sandalen ook erg leuk te combineren onder diverse zomeroutfits. Teva heeft sandalen voor dames, heren, jongens, meisjes en baby's.

Een greep uit ons assortiment: