Slapen

Slaapzakken

Tijdens het kamperen is het belangrijk om over een fijne slaapzak van hoge kwaliteit te beschikken. De geschikte slaapzak voor u wordt door een aantal zaken bepaald. Het is onder andere van belang hoe lang u gaat kamperen, waar u de slaapzak voornamelijk wilt gebruiken. Is het gewicht en volume belangrijk, omdat u met de fiets gaat kamperen? Of gaat u hem gebruiken in een caravan en is het slaapcomfort juist doorslaggevend? Bekende merken zijn Nomad en Thermarest.

Tenten

In deze categorie vindt u een breed assortiment tenten van alle topmerken, zoals Black Diamond en Pavillo. Onder andere vindt u hier nylon, polyester en synthetische tenten van verschillende kwaliteitsmerken. De producten zijn licht van gewicht waardoor u ze gemakkelijk kunt mee nemen.

Klamboe

Hier vindt u een ruim assortiment klamboes in verschillende maten en van verschillende prijsklassen. Met deze klamboes kunt u tijdens het kamperen heerlijk slapen zonder lek geprikt te worden door allerlei insecten.

Slaapmat

Een goede slaapmat is cruciaal tijdens het kamperen. De slaapmatten van Outdoorsupply zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende modellen, merken (bijvoorbeeld Thermarest en Nomad), kleuren en prijsklassen. Bekijk hier het hele assortiment slaapmatten.

Hangmat

Hier vindt u de mooiste hangmatten voor op de camping, tijdens het backpacken of voor andere outdoor activiteiten. De hangmatten zijn van extra hoge kwaliteit en gaan erg lang mee. Bekijk hier het hele assortiment hangmatten.

Alle slaapartikelen

Outdoorsupply biedt naast een ruim assortiment slaapmatten, klamboes en tenten ook andere praktische producten van verschillende merken. Hier vindt u ook producten zoals hangmatten en reiskussens. Met de selectiemogelijkheid maakt u snel de juiste keuze tussen het volledige assortiment.