Universal Protector Spray Outdoor Active 300 ml Collonil

Universal Protector Spray Outdoor Active 300 ml Collonil

Collonil
€ 12,95

Levertijd: 2-5 werkdagen

Specificaties
  • EAN: 4002092075665
  • Product: Protector Spray
  • Merk: Collonil
  • Inhoud: 300 ml
  • Geschikt voor alle leersoorten, textiel en alle high-tech- en softshell materialen
  • Natuurlijke verzorgende spray
  • Hoogwaardige bescherming
€ 12,95
  • Productbeschrijving
  • Bestelinformatie & Service
  • Delen
Dit product is ontworpen door het bekende schoenverzorgingsmerk Collonil. De Outdoor Active Universal Protector spray is een zeer hoogwaardig product dat een perfecte bescherming biedt voor alle leersoorten, textiel en alle high-tech- en softshell materialen. Door een kleine laag aan te brengen zal het materiaal gevoed worden en worden voorzien van een beschermlaag. Hierdoor oogt het niet alleen mooier, maar het dit ook doen de komende tijd.

Collonil

Met meer dan honderd jaar ervaring is Collonil een waar topmerk. Oorspronkelijk gevestigd in Duitsland, heeft het merk een sterke focus op de nieuwste technologie, en materiaal van uitzonderlijk hoge kwaliteit. De hoogwaardige producten van Collonil worden verkocht in meer dan tachtig landen. Sinds Collonil is begonnen met de verkoop van schoenen- en leeronderhoud, is de vraag naar dit soort producten enorm toegenomen, van Japan, China, Australië en Taiwan, naar het Midden-Oosten en de VS. Sinds 2002 is de productlijn van Collonil drastisch uitgebreid. Het absolute 'Unique Selling Point' van het bedrijf is de immens hoge kwaliteit. Mocht u verder nog vragen hebben over dit product of over iets anders, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf € 50,00 wordt uw pakket binnen Nederland en België geheel kosteloos verzonden.
Bij een bestelling onder € 50,00 wordt € 3,95 voor de verzending in rekening gebracht.

Levertijd

Een indicatie van de levertijd van dit product staat hierboven rechts van de productafbeelding weergegeven. Indien u meerdere artikelen heeft besteld met verschillende levertijden wordt de totale bestelling in één keer naar u toegestuurd waarbij u dus rekening kunt houden met de langste levertijd. Zodra wij uw bestelling verzenden ontvangt u per e-mail een Track & Trace code. Met deze code kunt u zien waar uw pakketje is en wanneer deze ongeveer wordt afgeleverd.

Ruilen & Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Is het bestelde product niet geheel naar wens? Dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het product kosteloos retour sturen. Indien gewenst kunt u zelf een nieuwe bestelling plaatsen. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, nadat u heeft laten weten van de aankoop af te zien zullen wij het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten aan u retour overmaken of de openstaande factuur laten vervallen indien u heeft gekozen voor achteraf betalen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Betalen

U kunt veilig en vertrouwd betalen met uw eigen bank via iDeal. Daarnaast kunt u bij ons ook met uw creditcard van MasterCard of VISA betalen, evenals met uw PayPal rekening. U kunt ook het bedrag zelf naar ons overschrijven. Belgische klanten kunnen gebruik maken van Bancontact/MisterCash. Tenslotte kunnen Nederlandse klanten ervoor kiezen om achteraf te betalen. De facturatie van achteraf betalen wordt verzorgd door AfterPay. Zij brengen hier € 1,95 voor in rekening. AfterPay bepaalt middels een kredietcheck of u achteraf kunt betalen.

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Andere klanten kochten ook