Vouwmes Pingo PE Ti Spyderco

Vouwmes Pingo PE Ti Spyderco

Spyderco
€ 365,95

Levertijd: 3-5 werkdagen

Specificaties
 • EAN: 0716104010172
 • Merk: Spyderco
 • Type: Vouwmes
 • Lengte totaal: 14.5 cm
 • Lengte lemmet: 6.5cm
 • Lengte handgreep: 9.0 cm
 • Kleur: Zilver
 • Staalsoort: Hoogwaardig Elmax staal
 • Model lemmet: Sheepsfoot
 • Handgreep materiaal: Titanium
 • Gewicht: slechts 82 gram
 • Slip joint vergrendeling
 • Samenwerking met Voxnaes en Ansø
 • Clip op achterzijde
€ 365,95
 • Productbeschrijving
 • Bestelinformatie & Service
 • Delen
Wanneer 3 bekende ontwerpers 1 mes maken ontstaat de Spyderco Pingo PE TI. Dit handzame mes is een unieke verschijning die voortkomt uit de samenwerking tussen Spyderco en collega-messenmeesters Jesper Voxnaes en Jens Ansø. Het mes ziet er bijna lieflijk uit met zijn organische vorm en het gestileerde logo op het titanium heft. Schijn bedriegt echter, want dit is gewoon een geweldig goed mes. Dit blijkt niet alleen uit het titanium heft, maar nog meer uit het sheepsfoot lemmet dat gemaakt is van het exclusieve Elmex staal. Dit is zowel zeer hard, maar kent ook een uitzonderlijke standtijd. Het mesje is dus bijna niet bot te krijgen. Een fantastisch item voor de messenliefhebber of voor wie een eigentijds design in combinatie met state-of-the-art technologie onmisbaar zijn in een mes.

Spyderco

Spyderco staat er bekend om dat zij anders zijn dan andere messen producerende bedrijven. Spyderco heeft een bepaalde visie dat resulteert in andere, meer opvallende en functionele messen. De oprichters van Spyderco zijn grote liefhebbers van messen en doen er alles aan om hun liefde en passie over te brengen in hun messen en zo hun eigen draai te geven aan de producten. Dit levert naast de standaard modellen ook vele innovaties op voor de messen industrie. Doordat Spyderco graag nieuwe soort producten op de markt wil brengen, is het juist en correct testen van messen zeer belangrijk. Daar wordt ook uitgebreid aandacht aan besteedt doordat alle messen op verscheidene factoren streng worden getest. Hierdoor komen alleen de beste producten van Spyderco op de markt en bent u verzekerd dat wanneer u een mes koopt van Spyderco u topkwaliteit in huis haalt. Mocht u verder nog vragen hebben over dit product of over iets anders, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf € 50,00 wordt uw pakket binnen Nederland en België geheel kosteloos verzonden.
Bij een bestelling onder € 50,00 wordt € 3,95 voor de verzending in rekening gebracht.

Levertijd

Een indicatie van de levertijd van dit product staat hierboven rechts van de productafbeelding weergegeven. Indien u meerdere artikelen heeft besteld met verschillende levertijden wordt de totale bestelling in één keer naar u toegestuurd waarbij u dus rekening kunt houden met de langste levertijd. Zodra wij uw bestelling verzenden ontvangt u per e-mail een Track & Trace code. Met deze code kunt u zien waar uw pakketje is en wanneer deze ongeveer wordt afgeleverd.

Ruilen & Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Is het bestelde product niet geheel naar wens? Dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het product kosteloos retour sturen. Indien gewenst kunt u zelf een nieuwe bestelling plaatsen. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, nadat u heeft laten weten van de aankoop af te zien zullen wij het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten aan u retour overmaken of de openstaande factuur laten vervallen indien u heeft gekozen voor achteraf betalen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Betalen

U kunt veilig en vertrouwd betalen met uw eigen bank via iDeal. Daarnaast kunt u bij ons ook met uw creditcard van MasterCard of VISA betalen, evenals met uw PayPal rekening. U kunt ook het bedrag zelf naar ons overschrijven. Belgische klanten kunnen gebruik maken van Bancontact/MisterCash. Tenslotte kunnen Nederlandse klanten ervoor kiezen om achteraf te betalen. De facturatie van achteraf betalen wordt verzorgd door AfterPay. Zij brengen hier € 1,95 voor in rekening. AfterPay bepaalt middels een kredietcheck of u achteraf kunt betalen.

Reviews

 1. 4
  22 juli 2020
  Very pleased with this knife
  Pluspunten
  +
  Looks great
  +
  Nice to use
  +
  My no.1 knife

  Easy transaction, very fast delivery. Extremely well packaged. Never used Outdoor supply before, but will definitely use again. There's nothing not to like!

 2. 5
  4 juni 2019
  Great product
  Pluspunten
  +
  Titanium scales
  +
  Great Steel
  +
  Limited Edition

  Fantastic Sprint Run from Spyderco. Top materials and well made. Also very good, fast service from Outdoor Supply.

Andere klanten kochten ook