Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Wandeluitrusting

Om te gaan wandelen heeft u uitrusting nodig zoals een rugzak, waterfles, kompas, enz. Op deze pagina biedt Outdoorsupply u een ruime keuze aan wandeluitrusting van gespecialiseerde wandelmerken zoals Lowa, Grisport en andere.

Waterflessen

Wanneer u op reis gaat of een wandeling maakt, is het vaak heel praktisch om een ecologische waterfles of -bus bij u te hebben. Deze voorwerpen zijn gemakkelijk op te bergen en praktisch om mee te nemen, zodat u uw favoriete drankje altijd bij u hebt. Bovendien kunt u hem naar believen vullen, zodat u geen plastic blikjes of flesjes hoeft te kopen en minder afval produceert.

Backpacks

Een goede wandeltas is essentieel voor de ervaren wandelaar. Daarom is het belangrijk na te denken over bepaalde parameters zoals het opslagvolume, de grootte van de tas of het gewicht dat u kunt dragen. Door de tijd te nemen om na te denken over bepaalde belangrijke factoren, zoals het tijdstip van de reis of de uitrusting, beschikt u over alle nodige parameters om de ideale keuze te maken.

Wandelstokken

Wandelstokken zijn zeer nuttig voor alle activiteiten waarbij men buiten loopt, zoals wandelen. Stokken zijn zeer nuttig om uw wandeling op moeilijk terrein te stabiliseren, vooral wanneer u gewicht draagt. De meeste wandelstokken die wij aanbieden zijn telescopisch, zodat ze gemakkelijk in een rugzak of koffer kunnen worden opgeborgen.

Wandelschoenen

Op Outdoorsupply vindt u alle verschillende soorten outdoor schoenen, waaronder wandelschoenen. Deze zijn verkrijgbaar in vele merken en categorieën, zodat u de perfecte wandelschoen voor uw activiteit kunt vinden! Gebruik de filters op deze pagina om sneller te zoeken.