Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Lichaamslengte
Lengte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Wandelstokken

Wandelstokken zijn het ideale hulpmiddel bij het wandelen in de bergen, het beoefenen van nordic-walking en zelfs bij het hiken! Zeker wanneer u op pad gaat op moeilijke terreinen met zware rugzak, dan zijn ondersteunende wandelstokken erg handig. De meeste wandelstokken zijn inklapbaar, zodat ze makkelijk mee te nemen zijn in de auto, maar makkelijk aan uw rugzak vast te maken zijn wanneer u ze even niet nodig heeft

Wandelstok kopen

Op Outdoorsupply vindt u alles wat u nodig heeft voor een stevige wandeling. U vindt hier alle accessoires die het wandelen en hiken eenvoudiger én leuker voor u maken. Zo kunt u op Outdoorsupply onder andere terecht om uw nieuwe wandelstokken te kopen. Er is een zeer ruim assortiment beschikbaar, dat is samengesteld uit merken van de allerhoogste kwaliteit zoals Abbey, Leki, en MSR. Er zijn wandelstokken verkrijgbaar voor jong én oud en in alle prijsklassen, zodat er voor iedereen de perfecte wandelstokken tussen zitten.

Nordic wandelstokken

Wandelstokken zijn al lang niet meer alleen voor "oudere" mensen. Wanneer u met wandelstokken op pad gaat biedt dit niet alleen twee extra ondersteuningspunten waardoor u gemakkelijker loopt, maar worden u knieën daarnaast aanzienlijk minder belast. Op die manier is wandelen een stuk minder zwaar en verzorgt u uw lichaam een stuk beter. Bekijk nu de hele collectie wandelstokken op Outdoorsupply.

Opvouwbare wandelstok

Heeft u moeite met het opbergen en vervoeren van uw wandelstokken, of zoekt u een compacte wandelstok? Dan heeft Outdoorsupply de perfecte oplossing. Onze selectie opvouwbare wandelstokken zijn gemakkelijk in gebruik en hebben dezelfde voordelen als een reguliere wandelstok. Wil u een compactere wandelstok, kies dan uit een van de opvouwbare modellen!