Menu
Menu

Helinox stoelen

Of u nou van plan bent om te relaxen met wat vrienden in uw achtertuin of juist om te gaan kamperen, Helinox heeft altijd wel de perfecte stoel voor iedere gelegenheid om u comfort te bieden. De stoelen van Helinox zijn inklapbaar waardoor de stoelen handig zijn mee te nemen met u. Bij Outdoorsupply bieden we een ruim assortiment aan Helinox stoelen in verschillende formaten en kleuren. Zo zit er voor iedere kampeerliefhebber wel wat tussen. Ontdek het assortiment op onze website en haal uw favoriet in huis.

Helinox Chair

De stoelen van Helinox zullen u comfort bieden tijdens het kamperen of tijdens het relaxen in de achtertuin. De stoelen zijn compact om mee te nemen op reis door de inklapfunctie en doordat de stoelen van lichtgewicht zijn. De stoelen zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor u er langdurig plezier van heeft.

Helinox Chair Zero

De Chair Zero van het merk Helinox is een campingstoel van hoge kwaliteit. De Chair Zero serie van Helinox bevat inklapbare stoelen die handig mee te nemen zijn op reis bijvoorbeeld. De Chair Zero heeft een gewicht van maar liefst 0,49 kg, wat de stoel ook erg handig te dragen maakt. Met de Chair Zero van Helinox kunt u genieten tijdens het kamperen, op de camping of juist in uw eigen achtertuin.

Helinox Chair One

De Helinox Chair One biedt u enorm veel comfort tijdens het zitten. De Chair One is gemaakt van duurzaam polyester. De Chair One is inklapbaar en lichtgewict. Dit maakt dat de campingstoel handig mee te nemen is van festivals naar dagjes strand bijvoorbeeld. Bij Outdoorsupply is de Chair One van Helinox in verschillende kleuren en printen te verkrijgen.

Helinox Chair Two

De Chair Two van Helinox bevat een hoge rug en korte benen, wat maakt dat deze stoel perfect is wat kleinere mensen. De Chair Two van Helinox gaat gemakkelijk met u mee van een weekend op de camping naar zonnige dagen in het park, dankzij de inklapfunctie en het lichtgewicht. De Chair Two is verkrijgbaar bij Outdoorsupply in verschillende kleuren.