Menu
Menu
-
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Helinox

Of u nou gaat backpacken of rustig een dagje met vrienden in de achtertuin gaat zitten, met Helinox zit u altijd goed. Helinox heeft namelijk voor iedere gelegenheid tafels en stoelen. Bij Outdoorsupply bieden wij een ruim assortiment aan producten van Helinox. Deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor u gegarandeerd langdurig plezier gaat hebben van de producten. De producten van Helinox zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor er altijd wel iets tussenzit dat perfect bij u past. Kom een kijkje nemen op onze website en haal uw stoelen en tafels in huis.

Helinox stoelen

Bij Outdoorsupply bieden we een ruim assortiment aan strand- en campingstoelen van het merk Helinox. Of u nou gaat camperen met vrienden of wilt relaxen in uw achtertuin, met de stoelen van Helinox zit u altijd goed. De strand- en campingstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, printen en formaten. U heeft dus keus uit een breed assortiment. De stoelen zijn gemaakt van duurzame materialen en zitten erg comfortabel.

Helinox tafel

Bent u op zoek naar een tafel die duurzaam en lichtgewicht is. Dan zit u met de tafels van het merk Helinox goed. Deze tafels zijn perfect voor het kamperen, maar kunnen uiteraard ook worden gebruikt voor in de achtertuin. De tafels van Helinox zijn compact en gemakkelijk in te klappen. De tafels zijn in verschillende kleuren en printen te verkrijgen bij Outdoorsupply. Kom dus snel een kijkje nemen op onze website.