Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Serie
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd

Helinox tafel

Voor wie op zoek is naar de perfecte tafel voor tijdens het kamperen is bij Outdoorsupply.nl aan het juiste adres. Wij bieden namelijk tafels aan van het merk Helinox. Helinox staat bekend om zijn hoogwaardige en innovatieve items en daar zijn de tafels zeker geen uitzondering op. De tafels van Helinox zijn inklapbaar, waardoor ze eenvoudig op te bergen en mee te nemen zijn. Daarnaast komen de tafels in verschillende formaten, waardoor er altijd wel een tafel tussen zit die perfect bij u past. Kom dus snel een kijkje nemen en ontdek het assortiment aan tafels van Helinox.

Helinox tafeltje

De tafels van het merk Helinox zijn speciaal ontworpen voor de kampeerders. De tafels zijn namelijk inklapbaar, waardoor ze gemakkelijk op te bergen zijn en ook gemakkelijk mee te nemen naar waar u maar wilt. Daarnaast zijn de tafels van lichtgewicht, waardoor ze handig te dragen zijn. De tafels zijn van hoogwaardige materialen gemaakt, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit. De tafels komen in verschillende kleuren en formaten, waardoor er altijd wel een tafel tussen zit die helemaal naar uw smaak is. Kom een kijkje nemen op Outdoorsupply.nl en ontdek de tafels van Helinox.

Helinox Table One

De Table One serie van Helinox bevat hoogwaardige tafels. Deze tafels zijn gemaakt van duurzaam polyester. Daarnaast is het frame gemaakt van DAC aluminium. alle tafels uit deze serie zijn voorzien van een inklapfunctie, waardoor ze eenvoudig zijn op te bergen of mee te nemen. De Table One serie van Helinox is uitermate geschikt voor op de camping. De Table One serie komt in verschillende kleuren. Neem snel een kijkje op de website en haal uw tafel in huis.