Menu
Menu
-
-
Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Luhta

Luhta is opgericht in 1907 door de Finse Vihtore Luhtanen. Zijn vrouw maakte de kleding, en Luhtanen verkocht deze. In 1928 werd de eerste fabriek van het merk opgericht, en vanaf 1950 begon het merk zich voornamelijk te richten op vrijetijdskleding ,en in 1980 groeide het merk uit tot een merk met continentale bekendheid. Hierna begon het merk met de productie van sportkleding, en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste sportkleding fabrikanten in Scandinavië.

Luhta Kleding

De kleding van Luhta is van hoge kwaliteit, trendy en voldoet aan de wensen en behoeften van de consument. Het merk focust zich op kleding die duurzaam is en jaren meegaat. Luhta blijft continu innoveren om de best mogelijke kwaliteit te produceren en de consument keer op keer te verrassen. De kleding van Luhta wordt ontwikkeld door ervaringsdeskundigen en kan hierdoor optimaal comfort bieden tijdens het sporten.

Luhta skibroek

Luhta is een Fins merk wat is opgericht in 1907, ze specialiseerde zich in skikleding voor dames. In de loop van de tijd is het merk uitgebreid en inmiddels is het een van de grootste merken. In het assortiment zit dan ook kleding voor mannen en vrouwen en voor vele verschillende sporten. Op Outdoorsupply vindt u een prachtig assortiment met onder andere skibroeken. De skibroeken sluiten prachtig aan en hebben een stijlvol design. Bekijk hier alle skibroeken van Luhta.

Luhta winterjas dames

Wanneer het kouder wordt en de nachten langer is het tijd voor het winter seizoen. Dat betekent ook dat er weer geskied kan worden. Van die piestes af op een snowboard of skis, heerlijk wandelen door de sneeuw en genieten van het prachtige uitzicht. Iets wat u dan niet kunt missen is een goede ski jas. Luhta heeft een prachtige collectie aan winterjassen voor dames met mooie designs en een sportief uiterlijk. Bekijk hier alle Luhta winterjassen voor dames!