Menu
Menu
Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Luhta

Luhta is het merk voor al uw outdoor kleding. Gaat u binnenkort op wintersport vakantie? Of staat er een andere activiteit in de kou op de planning? Ontdek dan wat de kleding van dit Finse merk zo populair maakt. De geschiedenis van het merk gaat terug naar 1907, toen de Finse Vihtore Luhtanen het merk oprichtte. Zijn vrouw ontwikkelde de kleding, en hij verkocht het. In 1928 werd de eerste fabriek opgericht, en sindsdien heeft het merk zich ontwikkeld tot wat het vandaag de dag is. Ontdek de ski- en sport kleding van dit merk, ontdek de duurzaamheid, functionaliteit en algeheel hoge kwaliteit door vandaag nog uw nieuwe Luhta kleding te bestellen!

Luhta Kleding

De kleding van Luhta is van hoge kwaliteit, trendy en voldoet aan de wensen en behoeften van de consument. Het merk focust zich op kleding die duurzaam is en jaren meegaat. Dit maakt de jassen, vesten, broeken en alle andere kleding bijzonder populair. Het merk blijft zich continu ontwikkelen om zo de best mogelijke kwaliteit te produceren. Ontdek het zelf, en ervaar sporten met Luhta kleding!

Luhta Skibroek

Het Finse merk Luhta heeft ook een prachtig assortiment skibroeken. Deze combineren een stijlvol design met details die voor warmte, comfort en functionaliteit zorgen. De lange ervaring en constante ontwikkeling maakt de skibroeken van dit merk populair onder zowel de dames als heren. Ontdek het assortiment!

Luhta Skipully

Ontdek in het assortiment ook de prachtige Luhta skipully's. Deze worden gemaakt van hoogwaardige materialen, en bij de ontwikkelen zorgt het merk voor laagjes. Dit maakt de skipully's niet alleen heerlijk warm, maar het zorgt er ook voor dat ze wel blijven ademen om zo uw vocht af te voeren. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook heerlijk comfortabel en stijlvol. Dus kies uw favoriete heren- of dames skipully vandaag nog bij Outdoorsupply.

Luhta Joentaus

Ontdek de prachtige Luhta Joentaus skibroeken. De populaire Joentaus serie is te herkennen aan de functionaliteiten en prachtige designs. Zo ontstaat een broek waarmee u dus heerlijk warm bent, comfortabel kunt skiën én après-skiën, er stijlvol uitziet en ook nog eens duurzaam is. Ontdek meer over de producten door er op te klikken! Alles van een specifieke serie is te vinden door gebruik te maken van de filter optie.