Menu
Menu
Geschikt voor
Kleur
Seizoen
Maat broek
Bretels
Prijs
Levertijd

Luhta Skibroek

Het merk Luhta werd opgericht door de Finse Vihtore Luhtanen in 1907, en ondanks dat het pas veel later een grote producent werd, ziet u de ervaring direct terug in de ski broeken van dit merk. De hoge kwaliteit materialen en het oog voor detail zorgen ervoor dat de skibroeken isoleren, maar u toch voldoende bewegingsvrijheid geven - ze zorgen voor een functionele skibroek, die ook nog eens heerlijk warm en comfortabel is. Wat wilt u nog meer?

Luhta Skibroek dames

Een comfortabele skibroek zorgt ervoor dat u de beste prestaties kan halen. De dames skibroeken van Luhta zijn voorzien van hoge kwaliteit, voldoen aan de wensen en behoeften van de consument, maar hebben daarnaast ook een trendy design. Doordat duurzame kleding erg belangrijk is voor Luhta gaat het jarenlang mee. De skibroeken van Luhta zijn ontworpen voor mannen en vrouwen. Daarnaast vind u bijpassende skijassen en skipully's voor de totale look. Hierdoor gaat u helemaal in stijl de piste af!

Luhta Skibroek heren

Dit absolute topmerk heeft dus naast dames ook ski broeken voor heren. De combinatie van design, comfort, duurzaamheid en functionaliteit moet elke man die de piste op wilt aanspreken, dus zoek niet verder dan de Luhta skibroek. Meer informatie over een van de specifieke producten kunt u vinden door er op te klikken!