Tassen

Backpacks

Tijdens het backpacken is het belangrijk om over een fijne backpack van hoge kwaliteit te beschikken. De geschikte backpack voor u wordt door een aantal zaken bepaald. Het is onder andere van belang hoe lang u gaat backpacken, waar u de backpack voornamelijk wilt gebruiken en wat u wilt meenemen. Hier vindt u een groot assortiment backpacks van alle topmerken, zoals Eagle Creek, Jack Wolfskin, Regatta en The North Face.

Rugzakken

In deze categorie vindt u een breed assortiment rugzakken van de kwaliteitsmerken Jack Wolfskin, Thule, Jack Wolfskin en The North Face. Onder andere vindt u hier nylon, polyester en polyamide rugzakken van verschillende kwaliteitsmerken. De producten zijn licht van gewicht waardoor ze ideaal zijn voor op reis.

Pack-it System

Hier vindt u een ruim assortiment inpaksystemen in verschillende maten en van verschillende prijsklassen. Met deze inpaksystemen kunt u uw spullen georganiseerd mee op reis nemen en zullen problemen met het in- en uitpakken van uw bagage worden beperkt.

Reistassen

Op Outdoorsupply heeft u keuze uit vele soorten reistassen van kwaliteitsmerken als The North Face, Eagle Creek, Silva en Thule. De reistassen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, merken, kleuren en prijsklassen. Bekijk hier het hele assortiment reistassen.

Schoudertassen

Hier vindt u de mooiste schoudertassen. De schoudertas kan voor allerlei gelegenheden en activiteiten worden gebruikt. De schoudertassen zijn van hoge kwaliteit en gaan erg lang mee. Bekijk hier het hele assortiment schoudertassen.

Alle tassen

Outdoorsupply biedt naast een ruim assortiment reistassen, backpacks en rugzakken ook andere praktische tassen van verschillende merken. Hier vindt u producten als cameratassen, heuptassen, reiskoffers en toilettassen. Met de selectiemogelijkheid maakt u snel de juiste keuze tussen het volledige assortiment tassen.