Menu
Menu
-
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Messen & Multitools

Een zakmes kan uitkomst bieden bij de meest uiteenlopende situaties en activiteiten. Wanneer u een dagje gaat vissen, survivallen, varen of kamperen is de kans groot dat u een zakmes nodig zult hebben. Er zijn dan ook een groot aantal verschillende soorten zakmessen, zoals het klassieke Zwitserse zakmes, de multitool, het vouwmes en jachtmes. Outdoorsupply beschikt over messen van zeer hoge kwaliteit en van de beste merken zoals Victorinox, Gerber, Leatherman en CRKT. Selecteer uw wensen met betrekking tot het mes in het keuzemenu aan de linkerkant van deze pagina en bestel deze voordelig online.

Multi tool

De naam multi tool zegt eigenlijk al wat het is. Met dit compacte gereedschap heeft u eindeloze mogelijkheden. Deze lijken op een Zwitsers zakmes, maar is tweezijdig, waardoor nóg meer functionaliteiten op deze tool zitten. Uitermate handig wanneer je outdoor weinig ruimte hebt, maar toch in verschillende situaties terecht kunt komen! U kunt de filter aan de linkerkant gebruiken om de verschillende functionaliteiten te selecteren. Op die wijze vindt u de multitool die bij u past!

Zakmes

Outdoorsupply heeft een enorm groot scala aan zakmessen voor u. In dit enorme assortiment zitten ook de welbekende Zwitserse zakmessen. Uiteraard wel van uitstekende kwaliteit van het topmerk Victorinox. Ook voor de zakmessen kunt u de filter 'functies' aan de zijkant gebruiken, om zo te selecteren wat voor u in het Zwitsers zakmes moet zitten.

Survivalmes

Een iets grover geschut dan een multitool of een zakmes, is een survivalmes. Deze heeft minder functionaliteiten, maar is beter te gebruiken bij extremere situaties. Niet voor niets heeft Gerber in survivalmessen de Bear Grylls collectie. Dit mes is uitstekend geschikt om van takken of andere natuurlijke elementen te maken wat u wilt. Deze survivalmessen worden veelal tijdens bushcraft gebruikt.

Andere messen: