Menu
Menu
-
-


Over On Running

Een van de oprichters van On Running is 3-voudig wereldkampioen duathlon en meervoudig Ironman winnaar Olivier Bernhard. Na zijn sportcarrière werd het zijn doel om een hardloopschoen te ontwikkelen die hem de perfecte hardloopsensatie zou geven. Hiervoor sloot hij de handen ineen met een Zwitserse ingenieur en samen volgden ze een intensief traject waarbij tientallen prototypes werden ontwikkeld. Nadat ook Caspar Coppetti en David Allemann zich aansloten wisten ze het voor elkaar te krijgen om binnen een maand de ISPO BrandNew Award te winnen, een van de belangrijkste prijzen voor innovatie in sport. In juli 2010 werden vervolgens de eerste On schoenen verkocht in hardloopwinkels.

Vandaag de dag

Vele ontwikkelingen en innovaties later worden On Running schoenen inmiddels verkocht in meer dan 6500 premium winkels over de hele wereld. De schoenen worden nog altijd in Zwitserland ontwikkeld met behulp van de nieuwste technieken en ze blijven gerenommeerde design- en technologieprijzen winnen, zoals meerdere ISPO Gold Awards.
On Running technologie


CLOUDTEC

De meest indrukwekkende technologie in de On Running schoenen is zonder twijfel Cloudtec. Door het samenbrengen van wolken heeft de On Running schoen een zool ontwikkeld met een zeer hoge adaptiviteit. Daarnaast zorgt deze zool voor een verminderde spiervermoeidheid en een lagere hartslag. De zool biedt een multi-directionele demping, waarbij het zowel horizontaal als verticaal reageert op uw unieke hardloopstijl.


LOOP OP WOLKEN

Omdat ieders landing anders is, zal de Cloudtec zool ook anders reageren. Het resultaat blijft echter hetzelfde; een zachte landing voor iedereen! U zult tijdens het hardlopen meer comfort ervaren en doordat uw spieren minder vermoeid raken zal u ook betere en langere prestaties kunnen leveren. Dit wordt extra kracht bijgezet doordat de Clouds snel uitzetten zodra uw voet de grond verlaat en u hierdoor wordt voortgestuwd.

Schoenen voor iedere activiteit

Hardloopschoen 

De hardloopschoenen van On Running kunnen iedere beweging aan en bieden veel comfort en veerkracht tijdens uw run. U zult een krachtige demping en een explosieve afzet ervaren. Met deze stabiele schoenen bent u extra snel en behendig, het tractiepatroon biedt houvast op harde oppervlakken.

Sneakers

Naast sportschoenen heeft On Running ook prachtige sneakers, die uw hele outfit af maken! Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van een stijlvol uiterlijk. Een van de sneaker lijnen is gemaakt in samenwerking met Roger Federer en heet dan ook THE ROGER. Bekijk snel alle sneakers, ze mogen niet missen in uw kledingkast!

Trailrunning schoen 

Pas maar op, bergen! Met de trailrunning schoenen van On Running is geen berg te stijl, rots te groot of dal te diep. Perfect aansluitend en een hoogwaardige zool make dat u met deze lichtgewicht offroad-schoen ieder elementen kunt trotseren. Er zijn verschillende series trailrunning schoenen van On Running en ook de keuze in kleur is groot, check welke uw favoriet is!

Wandelschoen

Wanneer u nog aan grote, lompe, bruine schoenen denkt bij het woord wandelschoen, dan heeft u nog nooit kennis gemaakt met de wandelschoenen van On Running. Deze wandelschoen zijn waterproof, bevatten een ademend membraan en houdt het weer tegen. Ze zijn er in zowel hoge als lage modellen en verkrijgbaar in vele verschillende kleuren.

On Running Series

Zoals hier boven te zien en lezen is heeft On Running verschillende type schoenen voor dames en heren voor verschillende activiteiten. Binnen deze type schoenen heeft On Running ook prachtige series en modellen. Denk aan de bekende On Running Cloudrock en On Running Cloudridge wandelschoenen. Maar ook de On Running Cloudswift , On Running Cloudventure en On Running Cloud. Wil je meer weten over al deze modellen en er achter komen welke het beste bij u past? Bekijk dan onze adviespagina waarop we alle modellen verder toelichten.

Een greep uit het On Running assortiment