Accessoires

Zaklampen

Zaklampen zijn er in allerlei soorten en maten. Het assortiment van Outdoorsupply bestaat uit zaklampen van bekende kwaliteitsmerken zoals Maglite, Olight en Nextorch. Zaklampen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, materialen, kleuren en extra opties. Of u nu gaat kamperen, survivallen, of in de beveiliging werkt, een zaklamp kan in verschillende situaties uitkomst bieden.

Vouwmes

Op deze pagina vindt u een ruim assortiment van hoogwaardige kwaliteit vouwmessen in verschillende kleuren en maten met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Alle bekende merken zoals Chris Reeve, Buck en Spyderco vindt u op Outdoorsupply. Vouwmessen worden veel gebruikt voor outdoor activiteiten zoals boot trips, vissen en wandelen in de natuur.

Multitool

Op Outdoorsupply.nl kunt u terecht voor een ruim aanbod multitools. Alle noodzakelijke gereedschappen worden compact samengevoegd in een multitool. Outdoorsupply.nl heeft een ruim assortiment multitools van bekende merken als Victorinox, Leatherman en Gerber. De merken staan bekend om hun hoge kwaliteit en daarom geldt voor de meesten van deze merken dat u recht heeft op levenslange garantie.

Skihelmen

Om hoofdletsel te voorkomen is een skihelm van zelfsprekend een belangrijk onderdeel van uw wintersport uitrusting. Het dragen van een skihelm komt in steeds meer landen voor. In sommige landen zijn skihelmen voor kinderen verplicht. Ook volwassenen dragen steeds vaker een skihelmn. Lees op onze adviespagina alles over de juiste maat skihelm.

Zakmessen

Zakmessen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, prijsklassen en met verschillende functies. Of u gaat wandelen, fietsen, varen of picknicken een zakmes kan in verschillende situaties uitkomst bieden. Hier vindt u onder andere zakmessen van het kwaliteitsmerk Victorinox.

Volledige assortiment

Outdoorsupply biedt naast een ruim assortiment kookartikelen, slaapartikelen, tassen, dames- en herenkleding, wintersport artikelen ook producten zoals kompassen, reislampen, verrekijkers en hoofdlampen. Met de selectiemogelijkheid maakt u snel de juiste keuze tussen de accessoires.