Messen & MultitoolsEen zakmes kan uitkomst bieden bij de meest uiteenlopende situaties en activiteiten. Wanneer u een dagje gaat vissen, survivallen, varen of kamperen is de kans groot dat u een zakmes nodig zult hebben. Er zijn dan ook een groot aantal verschillende soorten zakmessen, zoals het klassieke Zwitserse zakmes, de multitool, het vouwmes en jachtmes. Outdoorsupply beschikt over messen van zeer hoge kwaliteit en van de beste merken zoals Victorinox, Gerber, Leatherman en CRKT. Selecteer uw wensen met betrekking tot het mes in het keuzemenu aan de linkerkant van deze pagina en bestel deze voordelig online.

778 artikelen 721 - 778 van 778

1...8910Volgende

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Vouwmes CRKT KISS

Vouwmes CRKT KISS

€ 54,50

778 artikelen 721 - 778 van 778

1...8910Volgende

Multi tools & messen

Bovenstaande messen en multitools zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Indien u weet wat u nodig heeft kunt u de filter gebruiken om te selecteren op zaken zoals merk, materiaal en functies. Indien u graag wat meer advies over deze producten zou willen adviseren wij u onze adviespagina door te nemen met tips om het juiste mes te kopen.


Multi tool

De naam multi tool zegt eigenlijk al wat het is. Met dit compacte gereedschap heeft u eindeloze mogelijkheden. Deze lijken op een Zwitsers zakmes, maar is tweezijdig, waardoor nóg meer functionaliteiten op deze tool zitten. Uitermate handig wanneer je outdoor weinig ruimte hebt, maar toch in verschillende situaties terecht kunt komen! U kunt de filter aan de linkerkant gebruiken om de verschillende functionaliteiten te selecteren. Op die wijze vindt u de multitool die bij u past!


Zakmes

Outdoorsupply heeft een enorm groot scala aan zakmessen voor u. In dit enorme assortiment zitten ook de welbekende Zwitserse zakmessen. Uiteraard wel van uitstekende kwaliteit van het topmerk Victorinox. Ook voor de zakmessen kunt u de filter 'functies' aan de zijkant gebruiken, om zo te selecteren wat voor u in het Zwitsers zakmes moet zitten.


Survivalmes

Een iets grover geschut dan een multitool of een zakmes, is een survivalmes. Deze heeft minder functionaliteiten, maar is beter te gebruiken bij extremere situaties. Niet voor niets heeft Gerber in survivalmessen de Bear Grylls collectie. Dit mes is uitstekend geschikt om van takken of andere natuurlijke elementen te maken wat u wilt. Deze survivalmessen worden veelal tijdens bushcraft gebruikt.


Andere messen: